stefan richter ja riikka vikman

Sokkiero! Julkkiskokki Stefan Richterin avoliitto päättyi – ”Minua harmittaa poikamme puolesta!”

09.05.2019 04:37

Television Top Chef -ohjelmista tuttu ja Stefan’s Steakhouse -ketjun ravintoloitsijana tunnettu Stefan Richter, 46, on taas sinkku.

Stefanin ja hänen avovaimonsa Riikka Vikmanin, 30, vuonna 2015 Thaimaassa alkanut suhde päättyi yllättäen helmikuussa. Neljässä vuodessa avopari ehti rakentaa perhettä Savon sydämeen, Suonenjoelle.

Lue myös: Huippukokki Stefan Richter ja Riikka-rakas perustivat hyvinvointikeskuksen Suonenjoelle: Ei tällä bisneksellä miljonääriksi tulla!

Heillä on yksi lapsi, lokakuussa kolme vuotta täyttävä Ilmari, lempinimeltään Illi.

– Tietysti minua harmittaa Ilmarin puolesta. Mutta en voi sanoa olevani pettynyt tai surullinen. Ei tämä ole ensimmäinen eroni, Stefan sanoo suoraan.

"Olimme kipuilleet"

Julkkiskokki vakuuttaa, että yhtäkkiseen eroon ei liity dramatiikkaa.

– Tiedä häntä, onko tämä niin yllättävä… Olimme kipuilleet jo pidemmän aikaa. Ero oli luonnollinen ratkaisu. Miksi jäädä väkisin yrittämään yhdessä, jos ei kumpikaan enää halua jatkaa? Stefan kysyy puoliksi itseltään.

Lue myös: Julkkiskokki Stefan Richter avautuu suhteestaan 16 vuotta nuorempaan blondiin: Riikka haukkuu sokeaksi apinaksi!

Lue Stefanin tunteikas erotilitys tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Kalle Kangas
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!