Hyppää pääsisältöön
Stefan Richter ja Riikka Vikman perustivat yhteisen bisneksen.

Huippukokki Stefan Richter ja Riikka-rakas perustivat hyvinvointikeskuksen Suonenjoelle: Ei tällä bisneksellä miljonääriksi tulla!

Julkkiskokki Stefan Richter, 46, on asettunut Yhdysvalloissa vietettyjen vuosien jälkeen tukevasti Suomeen ja Savon sydänmaille, Suonenjoelle. Avovaimo Riikka Vikman, 30, ja lokakuussa kaksi vuotta täyttävä poika Ilmari muodostavat Stefanin unelmien perheen.

Lue myös: Huippukokki Stefan Richter yllätti kolmekymppisiä juhlivan Riikka-rakkaansa: Saat lahjaksi toisen lapsen!

Avopari päätti pikavauhdilla joulukuun lopulla hankkia kokonaisen kiinteistön mansikkakaupungin keskustasta. Liikunta-alan ammattilainen Riikka sai haluamansa ryhmäliikuntatilan ja smoothie-baarin. Lisäksi he rakensivat sisäpihalle upean hirsisaunan ja ulkopaljuja vuokrakäyttöön.

– Totuus on, että Riikalla oli tylsää. Hän tarvitsi omaa tekemistä, Stefan myöntää.

Lue myös: Huippukokki Stefan Richterin some-vitsi aiheutti karmean suhdekohun – ”Puhelimeni täyttyi sadoista viesteistä!”

– Tiedostan kyllä, ettei tällä bisnekselle miljonääriksi tule, mutta tärkeintä onkin saada mielekästä tekemistä ja perustoimeentulo. Lisäksi on mukava olla kantamassa oma kortensa kunnan kekoon ja toimia Suonenjoen hyväksi, Riikka sanoo.

– Teen 14-tuntisia työpäiviä. Ilmari on aamut hoidossa, päivällä hän tulee työpaikalleni ja iltapäivällä au pair hakee hänet. Kun tulen illalla myöhään kotiin, kaipaisin kieltämättä omaa aikaa.

Lue myös: Julkkiskokki Stefan Richter avautuu suhteestaan 16 vuotta nuorempaan blondiin: Riikka haukkuu sokeaksi apinaksi!


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!