fbqAntti Kurhinen löysi itselleen uuden karanteenikaverin - Candy-nukke on turvallista seuraa: "Sillä ei ole koronaa eikä muitakaan tauteja!" | Seiska
Uutiset
05.05.2020 22:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus
Antti Kurhinen
Antti Kurhinen löysi itselleen uuden karanteenikaverin - Candy-nukke on turvallista seuraa: "Sillä ei ole koronaa eikä muitakaan tauteja!"
Uutiset
05.05.2020 22:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus

Nukkebordellin isäntänäkin tunnettu Antti Kurhinen julkaisi Instagramissaan videon karanteeniseurastaan. Videolla Antti puhuu Candy-bordellinuken kanssa englanniksi, ja kertoo olevansa iloinen siitä että nukke on palannut hänen luokseen.

- Candy, oli niin ikävä sinua! Olit paras työntekijä nukkebordellissa!

Oho! Antti Kurhisen isännöimä seksinukkebordelli sulki ovensa Kannelmäessä - "Nuket erittäin heikossa hapessa!"

Seiska tavoitti Antin, joka kertoi hauskan tarinan Candyn paluusta.

- Kun me suljettiin se bordelli, niin me myytiin kaikki pois. Yksi nukeista oli vaurioitunut, se oli tämä Candy-nukke jota käsiteltiin rajuimmiten bordellissa. Siltä lähti pääkin irti jossain vaiheessa!

- Sain sen varastosta kun se tyhjennettiin. Minulta kysyttiin että mitä tehdään tämän viimeisen nuken kanssa, niin päätin sitten ottaa sen itselleni muistoksi!

Antti sanoo viihtyvänsä karanteenissa Candyn kanssa.

- Nyt se on kotona mun kanssa. Varsinkin näin karanteeniaikana ja kun olen sinkku, niin on mukavaa vaikka jutella sen kanssa ja puuhastella vaikka mitä!

- Sillä ei ole koronaa eikä muitakaan tauteja! Se on turvallista seuraa, Antti naurahtaa.

Antti Kurhisen nukkebordellin kirkkain tähti vaurioitui: En tiedä, onko jollain asiakkaalla ollut todella rajut fetissit!

Katso Antin hauska video!