Telkkari
Katso kuvat!

Muistatko historialliset Big Brother -häät? Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen sanoivat tahdon suorassa lähetyksessä - katso hääkuvat!

01.09.2019 14:02

Big Brother palaa televisioon tulevana viikonloppuna, kun 14 uutta asukasta astelee Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan BB-taloon sunnuntaina (1.9.).

Suomen Big Brotherin historia on värikäs ja takavuosina BB:ssä nähtiin draamaa moneen lähtöön. Tällä viikolla Seiska on kerrannut verkkosivuillaan menneiden vuosien kohuja.

Lue lisää: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Big Brotherissa nähtiin vuonna 2009 historiallinen hetki! Lukuisten hakijoiden joukosta valittiin yksi onnekas tavispari, joka pääsi naimisiin suorassa BB-lähetyksessä. Mikaelin ja Katjan häät nähtiin BB 24/7-palvelussa sekä myöhemmin itse lähetyksessä. 

Lue myös: Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!

big brother häät henna kalinainen ja antti kurhinen

Heidän lisäkseen avioliittoon siunattiin vuonna 2008 Big Brother -talossa tavanneet Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen. Nuoren pariskunnan liitto kesti lopulta vain noin yhdeksän kuukautta. 

- Suhteemme ei vain toiminut. Emme sopineet toisillemme, ex-pariskunta kertoi Seiskalle vuonna 2010. 

Katso kuvat: Antti ja Henna - häät ja hääyö!

henna ja antti

Avioeron jälkeen Antti ja Henna kokeilivat yhteiseloa vielä uudelleen, mutta myös tämä parisuhde kariutui erimielisyyksiin. Sittemmin molemmat ovat seurustelleet omilla tahoillaan, mutta suhteet eivät olet kehittyneet avioliittoon asti. 

Muistatko: Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009: Minnan ja Esan seksisessio päätyi sensuroimattomana suoraan lähetykseen - yksi sai potkut!

Lue myös: Niko Saarinen on nähty kolme kertaa Big Brotherissa: heitti viinilasin ja sai raivarit kohteliaisuudesta - muistatko kohut?

Lue lisää: Huh, muistatko nämä Big Brotherin pikavisiitit? Tiu Kiuru karkasi ja Tiina olikin jo raskaana!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus ja mtv media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!