Katso kuva!
Juhani Tamminen pyöräili Jopolla.

Ajokortti hyllyllä, nyt Juhani Tamminen kurvailee päheällä Jopolla – katso kuva pyöräilevästä ”Aurinkokuninkaasta”!

30.09.2018 12:06

Kiekkopersoona Juhani ”Tami” Tammisen ajokortti joutui pidemmäksi ajaksi hyllylle, kun hän ajoi Jaguarillaan useita ylinopeuksia ja jäi sen päälle vielä kiinni kortitta ajosta.

Nykyään Tami näyttää pysyttelevän kiltisti pois auton ratista. Hänet on usein nähty polkemassa Turun katuja sinisellä Jopo-polkupyörällä.

Juhani Tamminen Jopoilemassa.

Lue myös: Aurinkokuningas Juhani Tamminen ja selostajalegenda Antero Mertaranta kohtasivat terassilla - ”Puheenaihe jäi mysteeriksi!”

Elokuun lopussa Jopollaan Turun Aurajokirannalla liikkeellä ollut Aurinkokuninkaana tunnettu kiekkosuuruus herätti huomiota jäätelökioskilla.

Lue lisää: Klassisempaa herrasmiestä saa hakea! Juhani Tamminen piti turkulaisille oppitunnin tyylikkyydestä - jäätelön tilaaminenkin lähes taidetta: "Ei voinut olla huomaamatta"

Noin vuosi sitten nousi suuri kohu, kun formulaselostaja Niki Juuselasta levisi internetissä video, jossa hän imitoi Tamia vessassa ollessaan. Tami ei tapausta sulattanut, vaan vaati selostajaa selvittämään asiaa kasvokkain.

Lue lisää: Juhani Tammisen ja Niki Juuselan ensikohtaamisesta tuli katastrofi penispilkkavideon jälkeen - Tamilta hirvittävä ryöpytys ja kirosanojen tulva!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!