fbq
Uutiset
29.07.2018 14:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tamminen ja Mertaranta kohtasivat terassilla.
Aurinkokuningas Juhani Tamminen ja selostajalegenda Antero Mertaranta kohtasivat terassilla - ”Puheenaihe jäi mysteeriksi!”
Uutiset
29.07.2018 14:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Selostajalegenda Antero Mertaranta ja jääkiekkokuningas Juhani Tamminen ovat puheliaita kavereita. Mutta kumman suu kävi kovemmin, kun moottoriturvat kohtasivat viime viikolla Turun Marina Palacen terassilla?

– Kyllä Mertaranta oli enemmän äänessä. Puheenaihe jäi mysteeriksi, mutta jutustelu oli oikein hyväntuulista, turkulaiset kuvailevat.

Mertaranta ja Tamminen terassilla.

Lue myös: Antero Mertaranta ui kilpaa ravihevosen kanssa - muistatko nämä kuvat!

Viime aikoina Juhani on ollut esillä riitojensa takia. Ensiksi kiekkolegenda suuttui selostaja Niki Juuselalle, kun selostajan kaveripiirilleen tekemä imitaatiovideo levisi nettijakeluun.

Lue lisää: Juhani Tammisen ja Niki Juuselan ensikohtaamisesta tuli katastrofi penispilkkavideon jälkeen - Tamilta hirvittävä ryöpytys ja kirosanojen tulva!

Sen jälkeen Tami otti sanallisesti yhteen kolumnisti ja mediapersoona Tuomas Enbusken kanssa, kun ensiksi Tuomas pilkkasi Tamia kolumnissaan ja sen jälkeen tv-ohjelmassa.

Lue lisää: Tuomas Enbuskelle raivostunut Juhani Tamminen harkitsee oikeustoimia – "Olen pyytänyt vastuussa olevia henkilökohtaiseen tapaamiseen!"