fbq
Uutiset
07.11.2017 15:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto
Juhani Tamminen pettyi Niki Juuselaan.
Juhani Tammisen ja Niki Juuselan ensikohtaamisesta tuli katastrofi penispilkkavideon jälkeen - Tamilta hirvittävä ryöpytys ja kirosanojen tulva!
Uutiset
07.11.2017 15:20
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto

Lokakuussa nousi suuri kohu, kun MTV:n Formula 1 -lähetyksiä selostavasta Niki Juuselasta levisi härski video. Videolla vessassa ollut selostaja imitoi kiekkolegenda Juhani Tammista.

Lue lisää: Selostajatähti Niki Juuselan penisvideo leviää netissä – imitoi Juhani Tammista ja kuvasi sukuelintään!

Tamminen närkästyi asiasta ja vaati Juuselaa selvittämään asian kasvokkain.

Lue lisää: Penisvideolla pilkattu Juhani Tamminen raivostui: Niki Juuselaa odottaa jääkylmä kotiinpaluu – ”Tämä on selvitettävä face-to-face!”

Nyt Tammisen Facebook-päivityksestä selviää, että kiekkolegenda kävi maanantaina (6.11.) MTV:llä keskustelemassa asiasta Juuselan ja tämän esimiehen, MTV Urheilun ohjelmapäällikkö Markus Auteron kanssa.

Aikaisemmin itsekin MTV:llä jääkiekkolähetyksissä asiantuntijana työskennellyt Tamminen ei kuitenkaan ollut tyytyväinen keskustelun lopputulokseen.

Mitä vielä, ei anteeeksipyyntöä, ei nöyryyttä, ei katumusta ; " fuck´n nothing!! Nousin pöydästä after 30 minutes ja totesin seuraavaa: " Veljet; ei minulla ollut palaveriin tullessa isoja odotuksia Teidän suhteen- mutta onnistuitte alittamaan nekin täydellisesti" ja perään kisastudiotermi ( ainakin Auterolle tuttu) " Oh my fuck´n god" !! Se siitä!! Harvoin on v....nut yhtä paljon kuin ko. palaverin päätteeksi, Tami avautuu Facebookissa englanninkielisten kirosanojen ryydittämänä.

Myöhemmin Autero oli vielä soittanut Tamille ja pahoitellut tapahtunutta.

Auteron puolustukseksi on sanottava, että osoitti katumusta 2 tuntia !!? palaverin päättymisen !! jälkeen!! Soitti autoon ja esitti pahoittelunsa- siksi ilmeisesti toimii ko. yksikön ( Mtv 3 Sport) leaderina, Tami kirjoitti.

Sen sijaan Juusela saa rajua tylytystä.

Juusela ilmeisesti jatkaa valitsemallaan tiellä !! Toivotan hänelle onnea- tuolla käytöksellä ja nöyryydella ( lue sen puutteella) tulee ko. " veli" sitä ( onnea ) tarvitsemaan, Tami tylyttää.