fbq
Ulkomaat
01.02.2023 17:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Pamela Anderson
Pamela Anderson paukauttaa kirjassaan jymy-yllätyksen - elämänsä kuumimmat hetket 80-vuotiaan miehen kanssa!
Ulkomaat
01.02.2023 17:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Baywatch-tähti Pamela Anderson, 55, paljastaa tuoreessa elämäkertakirjassaan erikoisia yksityiskohtia harrastamistaan petipuuhista.

Pamela on herättänyt uransa aikana runsaasti huomiota sekä muhkeilla muodoillaan että mielenkiintoisilla suhdekiemuroillaan. Tähti on ollut naimisissa peräti viiden miehen kanssa. Yhden kanssa jo kahdesti. 

Eilen (31.1.) julkaistussa teoksessa Love, Pamela: Her New Memoir, Taking Control of Her Own Narrative for the First Time hän kertoo viettäneensä seksikkäitä hetkiä muun muassa internetaktivisti Julian Assangen kanssa.

Yksi hänen ikimuistoisimmista hetkistään tapahtui kuitenkin jo vuosia aiemmin ollessaan vasta 20-vuotias.

Lue myös: Dokumentti: Aikuinen mies raiskasi Pamela Andersonin 12-vuotiaana: "Ne olivat ensimmäisiä seksuaalisia kokemuksiani"

Pamela kertoo olleensa Argentiinassa, kun hän ajautui kuuman tanssin pyörteisiin paikallisen herran kanssa. Pamela kirjoittaa, kuinka hänen henkensä oli salpautunut 80-vuotiaan argentiinalaismiehen kosketuksesta.

Pamela ja Tommy avioituivat vuonna 1995 vain neljän päivää sen jälkeen, kun he olivat tavanneet ensimmäisen kerran.
Pamela ja Tommy avioituivat vuonna 1995, vain neljän päivää sen jälkeen, kun he olivat tavanneet ensimmäisen kerran toisensa.

Pamela kuvailee kuinka "oikean miehen" vietävänä oleminen oli jotain, mitä hän ei ollut koskaan tuntenut aiemmin.

- Se oli yksi elämäni sensuelleimmistä hetkistä, Pamela totaa kirjassaan.

Pamelan mukaan kokemus miehen kanssa muutti häntä ihmisenä.

- En ole koskaan unohtanut sitä.

Lue myös: Viikon suoratoistovinkit: Pamela Anderson avautuu skandaaleistaan

Pamela on kertonut kirjoittaneensa omaelämäteoksensa itse. Hän on huomauttanut, ettei ole saanut apua tekstin kokoamiseen keneltäkään.

Kirjan lisäksi Pamelan tuore dokumentti Rakkaudella, Pamela on julkaistu Netflixissä. Ohjelmassa käydään läpi Pamelan vaiheikasta elämää muun muassa kotivideoiden ja päiväkirjojen avulla.

Lue myös: Pamela Anderson joutui lapsena naispuolisen lapsenvahdin hyväksikäyttämäksi – synkkä toive kävi toteen: ”Luulin, että tapoin hänet”