fbq
SuoratoistoDokumentti: Aikuinen mies raiskasi Pamela Andersonin 12-vuotiaana: "Ne olivat ensimmäisiä seksuaalisia kokemuksiani"
Dokumentti: Aikuinen mies raiskasi Pamela Andersonin 12-vuotiaana: "Ne olivat ensimmäisiä seksuaalisia kokemuksiani"

Tiistaina 31.1. Netflixissä julkaistiin dokumentti Rakkaudella, Pamela, jossa Playboy-tähtenä koko maailman tietoisuuteen noussut Pamela Anderson kertoo omin sanoin tarinansa. 

Dokumentin taustamateriaalina on käytetty Pamelan päiväkirjamerkintöjä ja muistiinpanoja. Pamela on kirjoittanut elämästään kaiken keltaisille paperiarkin sivuille, jotta asiat eivät unohtuisi ja ne jäisivät todistusaineistoksi siltä varalta, jos hänelle jotain tapahtuisi. Dokumentissa nähdään kohtauksia myös vanhoista kotivideoista. 

Nykyisin lapsuudenkodissaan Kanadassa asuva Pamela kertoo tunteneensa aina vetoa erilaisiin, pahoihin poikiin. 

Ensimmäinen suhde alkoi hyvin eriskummallisissa merkeissä. Poikaystävä oli ajanut autolla takaa Pamelaa. 

– Hän yritti ajaa ylitseni. Hän heitti minut liikkuvasta autosta. Tein voimistelualastulon ojaan, Pamela kertoo. 

Valmistuttuaan koulusta Pamela muutti kotikaupungistaan Vancouveriin. Siellä hän tutustui heti mieheen, jonka kanssa muutti yhteen. Myöhemmin selvisi, että miehellä on suhde toiseen naiseen. 

– Kun poikaystävä pesee penistään pesualtaassa, hän todennäköisesti pettää, Pamela toteaa dokumentissa. 

Pamelalla on taustalla hyvin traumaattisia kokemuksia. Dokumentissa hän kertoo siitä, kuinka lapsenvahti käytti häntä hyväkseen pienenä lähes neljä vuotta.

Lue lisää: Pamela Anderson joutui lapsena naispuolisen lapsenvahdin hyväksikäyttämäksi – synkkä toive kävi toteen: ”Luulin, että tapoin hänet”

TT
Pamela Anderson kertoo omin sanoin elämästään Rakkaudella, Pamela -dokumentissa. 

Raiskaus vaikutti 

25-vuotias mies raiskasi Pamelan tämän ollessa 12-vuotias. Pamelan ystävä oli ollut ihastunut paljon vanhempaan poikaan. Ystävykset olivat menneet tutun asunnolle, ystävä oli mennyt yläkertaan ihastuksensa kanssa Pamelan jäädessä pelaamaan backgammonia paikalla olleen miehen kanssa. 

Mies oli ehdottanut yllättäen, että Pamela tarvitsisi hierontaa. 

– Hän raiskasi minut. Tunsin, että se oli minun syyni. Äiti itki aina isän vuoksi. En voinut aiheuttaa lisää tuskaa. En kertonut hänelle enkä muille. Yritin unohtaa sen. Silti tuntui, että se oli tatuoitu otsaani. 

– Ne olivat ensimmäisiä seksuaalisia kokemuksiani. Olin hyvin hämmentynyt, Pamela jatkaa dokumentissa. 

Lue myös: Kannibalismi- ja raiskauskohussa ryvettyneestä näyttelijä Armie Hammerista dokumentti – shokeeraavia paljastuksia perheen sisäpiiristä

Kokemus teki Pamelasta hyvin ujon ja epävarman, ja se vaikutti myös silloin, kun hänestä tuli kuuluisa. 

Pamela taisteli ujouden kanssa ensimmäisissä Playboy-kuvauksissa vuonna 1989. 

– Ensimmäiset kuvaukset. Alkuun ujostutti, mutta loppuviikosta olisin vaikka kirmannut ulkona alasti, Pamela lukee vanhoja muistiinpanojaan. 

Rakkaudella, Pamela Netflixissä. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
31.01.2023 18:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa