fbq
SuoratoistoPamela Anderson joutui lapsena naispuolisen lapsenvahdin hyväksikäyttämäksi – synkkä toive kävi toteen: ”Luulin, että tapoin hänet”
Pamela Anderson joutui lapsena naispuolisen lapsenvahdin hyväksikäyttämäksi – synkkä toive kävi toteen: ”Luulin, että tapoin hänet”

Povipommina tunnetusta näyttelijästä ja mallista Pamela Andersonista, 55, julkaistaan 31.1. Netflixissä dokumentti Pamela, a love story

Siinä kanadalainen tähti avautuu yksityiskohtaisesti traumaattisesta lapsuudestaan ja kaoottisesta nousustaan kuuluisuuteen. 

Pamelan perheeseen palkattiin naispuolinen lastenhoitaja hänen ollessaan kahdeksanvuotias.  

– Minulle tehtiin pienenä hirveyksiä. Lapsenvahtini hyväksikäytti minua. Sitä kesti kolme tai neljä vuotta, Pamela avautuu dokumentissa. 

Lue myös: Pamela Andersonin ja Tommy Leen seksivideo muutti maailmaa pysyvästi: "Mikään ei ole enää yksityistä"

Lastenvahti kielsi Pamelaa puhumasta tapahtuneesta. Tämä yritti suojella nuorempaa veljeään lastenvahdilta. Vanhemmilla ei ollut aavistustakaan lastenvahdin todellisesta luonteesta, vaan he pitivät tätä loistavana työssään. Hän oli tuonut lapsille usein lahjoja. 

– Yritin tappaa hänet. Yritin puukottaa häntä sydämeen karkkikepillä, Pamela kertoo.

R
Pamela avautuu lapsuudestaan uutuusdokumentissa. 

Pienen Pamelan yritys kuitenkin epäonnistui. Hän alkoi toivoa lapsenvahdin kuolemaa. 

– Sanoin hänelle, että haluan hänen kuolevan, ja seuraavana päivänä hän kuoli auto-onnettomuudessa. Luulin, että tapoin hänet toiveillani, enkä voinut kertoa siitä kenellekään. 

– Olin varma, että kuolema on syytäni, kun toivoin sitä. Elin sen kanssa koko nuoren ikäni, Pamela jatkaa. 

Pamelan elämä muuttui yhdessä yössä, kun hänet bongattiin vuonna 1989 BC Lions Canadian Football League -ottelusta Labbat`s Beer -t-paidassa. Yritys palkkasi hänet, ja hänestä tuli malli. Sen myötä Pamela kutsuttiin Playboy-kartanoon, ja hän muutti Los Angelesiin.

Pamela sai roolin Baywatch-sarjasta, jossa hän näytteli CJ Parkeria vuosina 1992-1997. Sarja teki Pamelasta maailmantähden. 

Pamela, a Love Story Netflixissä 31.1. 

Lähteet: Mirror, New York Post

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.01.2023 09:22 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa