fbq
Ulkomaat
27.06.2022 10:05
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Bam Margera
Bam Margera on kadonnut
Ulkomaat
27.06.2022 10:05
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Jackass-ohjelmasta kansainväliseksi tv-tähdeksi noussut Bam Margera, 42, on kadonnut. Päihderiippuvuuden kanssa taistellut Margera karkasi lauantaina lupaa kysymättä Floridassa sijaitsevalta vieroitusklinikalta, eikä ole ilmoittanut olinpaikkaansa.

Poliisi on käynnistänyt etsinnät Margeran löytämiseksi. TMZ:n mukaan viimeisimmät havainnot Margerasta on tehty lauantaina alkuillasta Deerfield Beachissa. Silminnäkijöiden mukaan Margeralla oli yllään musta paita, mustat verryttelyhousut sekä mustat urheilukengät. 

Lue myös: Karmeassa kunnossa viinasta! Bam Margera suostui baari-illan jälkeen menemään takaisin vieroitukseen!

Bam Margera katosi vieroitusklinikalta nyt toista kertaa vain parin viikon sisällä. Aiemmin kesäkuussa Margera karkasi klinikalta niin ikään lupaa kysymättä ja hänet löydettiin Delray Beachilla sijaitsevan hotellin huoneesta.

TMZ:n mukaan Margera oli viihtynyt paikallisissa kuppiloissa ennen kuin hänet löydettiin. TMZ:n haastatteleman lähipiirin mukaan Margeran karkaaminen johtuu todennäköisesti siitä, että Margera erosi äskettäin vaimostaan.

Lue myös: Shokkikuvat Bam Margerasta! Lopetti vieroitushoidon ja päätyi putkaan - meno yhtä sekavaa kuin Helsingin-vierailulla vuonna 2016!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »