Bam M

Karmeassa kunnossa viinasta! Bam Margera suostui baari-illan jälkeen menemään takaisin vieroitukseen!

23.08.2019 10:25

Viihdemedia TMZ kertoo lähteisiinsä viitaten, että Jackass-tähti ja entinen ammattilaisrullalautailija Bam Margera, 39, otti kuppia losangelesilaisessa baarissa keskiviikkona 21. elokuuta. 

Kuvakaappaus, TMZ.

Bam Bam

Viikko sitten Bam nousi otsikoihin sekoiltuaan hienossa hotellissa ja päädyttyään putkaan. Ennen hotelliepisodia Bam oli ollut muutaman päivän vieroitushoidossa, mutta karannut sieltä baariin.

Shokkikuvat Bam Margerasta! Lopetti vieroitushoidon ja päätyi putkaan - meno yhtä sekavaa kuin Helsingin-vierailulla vuonna 2016!

Keskiviikkoryyppäyksen jälkeen Bam oli jälleen päättänyt ryhdistäytyä ja palata kertaalleen kesken jättämäänsä päihdehoitoon.

Läheistensä mukaan Bam kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, johon hän etsii helpotusta päihteistä. Bamin tukena kamppailussa on ollut tv:stä tuttu psykologi Dr. Phil, joka TMZ:n mukaan kannustaa yhä miestä raittiuteen. Viinakierteen katkaisu ja toipumisen aloittaminen kestää kahdesta kolmeen kuukauteen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: REX

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!