fbq
Ulkomaat
10.05.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Ronela Hajati
Rohkeampi kuin Madonna? Näin vetelee Albanian euroviisuedustaja - kuvat
Ulkomaat
10.05.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Euroviisut ovat täällä, ja Italian Torinossa nähdään pitkin viikkoa tempauksia ja upeita musiikkiesityksiä joka puolelta Eurooppaa.

Myös viisuharjoitukset on jo pidetty, ja treeneistä onkin tihkunut paljonkertovaa kuvamateriaalia julkisuuteen. Otokset Balkanilla sijaitsevan valtion edustajan harjoitusshow'sta tuovat hämmentävästi mieleen erään ikonisen popkuningattaren.

Lue myös: Oho, The Rasmus esiintyi jo Torinossa - eipä käynyt häävisti

Poplaulaja Ronela Hajati, 32, edustaa Albaniaa tämän vuoden Euroviisuissa kappaleella Sekret. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse.

Ronela Hajati
Ronela esiintyy antavassa asussa.

Ronelan esiintymisasu ja lavashow muistuttavat erehdyttävästi ikonista poptähti Madonnaa, joka on usein nähty vastaavanlaisissa antavissa bodyissa, korkea poninhäntä pään päällä keikkuen. 

Lue myös: No jopas! Ruotsin Cornelia Jakobs käänsi katseet läpinäkyvässä verkkoasussa Euroviisujen avajaisissa, Maltan viisuedustajan paljastava asu loksautti leuat - kuvat!

Ronela Hajati
Popdiivan esitykseen kuuluu itsensä hivelyä, avoimia haaroja ja paidattomia miestanssijoita.
Madonna
Ronelan tyyli ja maneerit ovat kuin suoraan 90-luvun Madonnalta.

Albanian Ronela esiintyy tämäniltaisessa (10.5.) ensimmäisessä semifinaalissa kisaten paikastaan finaalissa. Samassa show'ssa esiintyy myös viisujen ehdoton ennakkosuosikki, Ukrainan Kalush Orchestra.

Ensimmäinen semifinaali nähdään Yle TV1:llä kello 22 alkaen.

Lue myös: Tällaisella todennäköisyydellä The Rasmus murtautuu Euroviisujen finaaliin - vedonlyöjillä ehdoton voittajasuosikki

Ronela Hajati
Ronela näyttäytyi Torinon turkoosilla matolla graafisessa luomuksessa.