fbq
Ulkomaat
09.05.2022 15:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Emma Muscat ja Cornelia Jakobs
No jopas! Ruotsin Cornelia Jakobs käänsi katseet läpinäkyvässä verkkoasussa Euroviisujen avajaisissa, Maltan viisuedustajan paljastava asu loksautti leuat - kuvat!
Ulkomaat
09.05.2022 15:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Taas on koittanut Euroviisufanien juhlaviikko, kun viisuhumu käynnistettiin eilen (8.5.) Italian Torinossa. Avajaisseremoniaan kuului tämän vuoden edustajien esitteleminen turkoosilla matolla.

Seiska kokosi viisi mieleenpainuvinta lookia Euroviisujen avajaistapahtumasta.

Lue myös: Rokkaava yhteiskuva! Sanna Marin onnittelee Blind Channelia: "Suomen upeat euroviisusankarit"

Emma Muscat
Maltan Emma Muscat loksautti leuat paljastavalla tyylillään. Ilmavan asukokonaisuuden katseenkiinnittäjiä ovat hulmuava viitta ja korkea halkio. Hän kisaa kappaleella I Am What I Am.
Cornelia Jacobson
Ruotsin Cornelia Jakobs kilpailee viisuissa kappaleella Hold Me Closer. Cornelian tiukkaa, verkkomaista mekkoa säestävät asun muhkeat röyhelöhihat.
S10
Alankomaat valitsi edustajakseen tänä vuonna S10 (oikealta nimeltään Stien den Hollander). Hän kilpailee kappaleella De Diepte. Lumoavaa kukkaisloistoa ei voi kuin ihailla.
Chanel
Espanjan edustaja Chanel pyrkii voittoon SloMo-biisillä. Punainen puku on paitsi väriltään dramaattinen, myös valtavan kokoinen.
The Rasmus
Suomea Jezebel-kappaleella edustava The Rasmus säväytti tummanpuhuvalla tyylillään.

 

Emilia Suhonen
Emilia Suhosen keltamusta silmämeikki oli suorastaan nappisuoritus.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käydään tiistaina 10.5., toinen semifinaali torstaina 12.5. ja viikko huipentuu suureen finaaliin lauantaina 14.5. Finaalilähetystä voi tuttuun tapaan seurata Yleltä. The Rasmus pääsee lavalle torstain semifinaalin ensimmäisenä esityksenä.

Lue myös: The Rasmus edusti Suomea euroviisutapahtumassa: Lauri Ylösen asuvalinta vaatii järkyttävää pokkaa - kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »