fbq
Telkkari
28.05.2020 17:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Mattu ja Eetu
Yllätyspaljastus Temptation Island Suomessa! Mattu avautuu Maccen kanssa tapahtuneesta ylilyönnistä: "Ihan v**un noloa, mutta olin ihan kiimassa!"
Telkkari
28.05.2020 17:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen torstaisessa jaksossa Mattu ja Eetu viettävät yhdessä viimeisiä treffejä ennen huomisen viimeistä iltanuotiota.

Kaksikko keskustelee siitä, miten Mattu on muuttunut viettelysten saarella. Hän on avoimesti puhunut siitä, miten huono omatunto hänellä on ollut parisuhteen aikana. 

Lue myös: Sittenkin täyttä feikkiä? Mattu avautuu suhteensa todellisesta luonteesta Temptation Island Suomessa: "En voi itse moralisoida Japea"

- Te olette ainakin löytäneet itsenne täältä. Tai en tiedä Japesta, mutta ainakin sinä olet, Eetu sanoo Matulle.

- Haluan olla täysin oma itseni ja haluan semmoisen kumppanin, jolle se riittää, Mattu toteaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Yllättävän moni sinkkumies kiinnostaa Mattua: "Ihastun nopeasti kun ei ole omaa jätkää vieressä"

Mattu ja Eetu
Mattu kertoo olevansa huolestunut huomisen iltanuotiosta.

"Minua pelottaa"

 Mattua kuitenkin mietityttää seuraavan päivän iltanuotio ja hän on huolissaan siitä, miten Jape tulee reagoimaan, kun he kohtaavat.

- Musta tuntuu, että Jape on mulle ihan raivona. En siis kyllä ihmettele sitä, jos se olisi. Haluaisin vain halata häntä, kun me nähdään, mutta tuntuu, että en uskalla.

- Minua pelottaa, jos me ei Japen kanssa saada puhuttua näitä kaikkia asioita läpi. Jos me ei päätetä, että työstetään nää asiat läpi, niin me palataan tavallaan siihen vanhaan. Sitten minusta tulee taas vanha Mattu.

Lue myös: Mattu riehaantuu jälleen kerran Temptation Island Suomessa - housut pois sinkkumiesten edessä: "Olen bi!"

Mattu kaipaa selkeästi oman rakkaansa antamaa läheisyyttä.

- Kun mä en tiedä, että ottaako se mut ikinä kainaloon, huolestunut Mattu sanoo.

Eetu kuitenkin lohduttaa häntä ja muistuttaa Mattua siitä, että asiat eivät ole niin huonosti.

- Et sinä ole mitään peruuttamatonta täällä tehnyt, Eetu toteaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Mattu houkuttelee sinkkumiehet naku-uinnille!

Mattu ja Eetu
Eetu lohduttaa huolestunutta Mattua illalisen aikana.

Paljastuksia viimeisistä bileistä

Mattu myöntää kuitenkin toimineensa kyseenalaisesti varsinkin bileiden aikana. Mattu on avoimesti näyttäytynyt villalla alasti ja kertonut parisuhteen intiimiasioista sinkkumiehille.

- On mulla tullut vähän ylilyöntejä tehtyä täällä. Kun Jape oli ihan vitun vihainen siitä videosta, missä mä näytän tissit. Jos se oli sen mielestä paha video, niin se seuraava tulee olemaan semmoinen jätemylly!

Lue myös: Tunteet kuumenevat Temptation Island Suomessa! Jape ei niele Matun väitteitä silikonirinnoista: Valehtelua ja vääristelyä!

Mattu valvoi viime bileiden aikana aamuun asti ja päätyi sitten nukkumaan Maccen kanssa lusikassa.

- Viime bileissä lähennyttiin Maccen kanssa. Se oli semmoista cuddlailua ja sen kädet meni mun tisseille, mutta se loppui siihen. Tää on ihan vitun noloo, mutta mä olin ihan kiimassa siinä kohtaa! Sit mä puhuin sille kaikkee vitun pervoo, et mä oon niin märkänä ja kaikkee sellaista.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Sinkkunaisten mielestä Jape ansaitsee paremman tyttöystävän - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: Siinä tuli saavillinen sontaa musta!

Mattu on itse todennut, että hän on luultavasti loukannut Japen tunteita.

- Ne on mun mielestä erittäin harmaalla alueella. Periaatteessa en ole tehnyt mitään, mutta olen paljon tehnyt.

Eetun mielestä Mattu on toiminut väärin ja hän ei itse pystyisi antamaan anteeksi samantyyppisiä tekoja. Hän kuitenkin toivoo, että Jape ja Mattu pystyvät puhumaan avoimesti saaren tapahtumista.

Lue lisää: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

- Jos mä olisin Jape, niin en jatkaisi suhdetta. Mä en henkilökohtaisesti pysty katsomaan tommoista. Toivottavasti he pystyvät juttelemaan asioista ja ymmärtävät asioita. Se olisi hienoa heille, Eetu sanoo.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »