fbq
Telkkari
15.04.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi Mattu ja Jape
Sittenkin täyttä feikkiä? Mattu avautuu suhteensa todellisesta luonteesta Temptation Island Suomessa: "En voi itse moralisoida Japea"
Telkkari
15.04.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen kymmenennessä jaksossa on taas iltanuotion aika. Mattu oli viime videossa muun muassa käynyt naku-uinnilla sinkkumiesten kanssa, ja odottaa nyt jonkinlaista "kostoa" hänen kumppaniltaan.

Jape on mahdollisesti vastanut siihen mun sekoiluun, Mattu toteaa kun Sami Kuronen kyselee hänen odotuksistaan Japen videosta.

Mattu
Jape ei ollut iloinen nähdessään, että Mattu oli käynyt naku-uinnilla ja juossut ympäri villaa alasti.

"Video satuttaa"

Jape nähdään videolla juhlimassa iloisesti muiden kanssa, ja illan aikana Miina päätyy nuolemaan jääpalaa Japen vatsalta.

- Se oli kivaa, oli ihan vitun kivaa, Jape huudahtaa.

Videon jälkeen Mattu toteaa, ettei video ollut niin paha.

- Helpottaa, että Jeminaa ei näkynyt siinä videossa. Kyllä se jossain vähän satuttaa mua kun näen sen, miten hän viihtyy muiden naisten seurassa, mutta en voi itse moralisoida kun olen itse tehnyt vähintään saman.

Temptation Island Suomi: Mattu houkuttelee sinkkumiehet naku-uinnille!

Itseluottamus nolla

Mattu on viettelysten saarella hakenut paljon huomiota. Sami on myös huomannut tämän, ja kysyy Matulta suoraan, onko hän tyytyväinen saamaansa huomioon ulkomaailmassa Japelta.

- Mun itsetunto ei ole koskaan ollut niin alhaisena kun mun ja Japen suhteen aikana! En tunne, että olisin hänelle maailman kaunein nainen. Ei hän ehkä ajattele ettei hänen tarvitse sanoa mulle semmoisia asioita.

Mattu
Mattu on hakenut muilta miehiltä huomiota viettelysten saarella.

Pinnallinen Jape

Jape toteaa videolla, ettei hän ole kokenut mustasukkaisuutta saarella, joka raivostuttaa Matun. Hän avautuu muille varatuille naisille tästä iltanuotion päätyttyä.

- Vi**u en sanonut tästä mitään iltanuotiolla, mutta kun Jape sanoi ettei ole kokenut mustasukkaisuutta reissun aikana, niin teki mieli sanoo että se johtuu siitä että Jape on niin ulkonäkökeskeinen! Se kattoo noita sinkkujätkiä sillai että hän ei koe mustasukkaisuutta sen takia.

Meno yltyy Temptation Island Suomessa! Matun halut yltyvät vieraita miehiä kohtaan: Kestääkö Japen psyyke mustasukkaisuuden kourissa?