Temptation Island Suomi: Sinkkunaisten mielestä Jape ansaitsee paremman tyttöystävän - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: Siinä tuli saavillinen sontaa musta!

Telkkari | 13.05.2020 21:55

Temptation Island Suomen 7. kauden torstaina 14.5. televisioitavassa jaksossa Mattu katsoo viimeistä kertaa kumppaninsa Japen videota iltanuotiolla. Tallenteella sinkkumimmit haukkuvat Mattua ja kehuvat Japea siitä, miten hyvä mies hän onkaan. Naisten mielestä Mattu ei ole tarpeeksi hyvä tyttöystävä Japelle. Mattu on pöyristynyt näkemästään ja häneen kohdistetusta negatiivisuudesta. 

- Aivan vi**nmoinen saavillinen paskaa musta tuli tolla videolla. Että mua kritisoidaan siitä miten olen täällä toiminut, Mattu sanoo.

Mattu riehaantuu jälleen Temptation Island Suomessa - housut pois sinkkumiesten edessä: "olen bi!"

TIS
Japen video ei taaskaan ole niin mukavaa katseltavaa.

Omaa syytä? 

Mattu on juhlinut räväkästi naisten saarella, meno on toisinaan myös riistäytynyt käsistä. Jape onkin videollaan harmitellut Matun käytöstä.

- Jos se tekee musta teinin, että tykkään irrotella tuolla lailla bileissä niin kai sit olen teini, Mattu toteaa.

Temptation Island Suomi: Inkku laukoo suorat sanat Japen tyttöystävän väitteistä: "Matun pitäisi parantaa omaa itseluottamustaan!"

Matun mielestä Japen pitäisi miettiä omia tekojaan ja sanomisiaan. On syytä muistaa, että Mattu on monesti maininnut, että hän ei koe Japen arvostavan häntä sellaisena kun hän on!

- Olisi Japellakin peiliin katsomisen paikka. Kaikki sen ympärillä sanoo, että se saisi jonkun toisen naisen, ja haukkuvat minut. Jape vois vähän itse katsoa peiliin ja miettiä mitä noi toiset sanoo musta.

Tunteet kuumenevat Temptation Island Suomessa! Jape ei niele Matun väitteitä silikonirinnoista: Valehtelua ja vääristelyä!

TIS
Tämä on viimeinen yhteinen iltanuotio. Seuraavalla iltanuotiolla pariskunnat tapaavat toisensa kolmen viikon erossaolon jälkeen.

Havaintoja parisuhteesta

Sami Kuronen kysyy Matulta, onko saarella paljastunut yllättäviä asioita hänestä itsestään tai heidän parisuhteesta.

- Mun alhainen itsetunto on paljastunut täällä, ja se on yllättänyt mut itsekin. Myös se, miten Japelta ei heru tippaakaan sitä ymmärrystä. Olen yrittänyt selventää sitä, että en syytä Japea siitä, että hän olisi tahallaan painanut mua alaspäin.

Temptation Island Suomi: Totuus paljastuu - Jape on jatkuvasti uskoton Matulle: "Koen että jos valehtelen, niin päästään helpommalla!"

Mattu on myös viime aikoina puhunut siitä ,että hänen oma identiteettinsä on ollut hieman hukassa heidän parisuhteensa aikana. Nyt Mattu haluaisi saada itsensä kuntoon sekä parantaa omaa itseluottamustaan.

- Haluun laittaa mun omat tunteet ja fiilikset etusijalle tämän kaiken jälkeen. Mun itsetunto on kyllä noussut täällä ollessani!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!