fbq
Telkkari
07.04.2020 15:17
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen
tis mattu
Temptation Island Suomi: Mattu houkuttelee sinkkumiehet naku-uinnille ja tytöt saavat juomapelissä piiskaa: "En usko, että kenelläkään olisi ollut oma mies mielessä!"
Telkkari
07.04.2020 15:17
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen

Keskiviikkoiltana 8.4. Nelosella nähtävässä Temptation Island Suomessa on numero seitsemän vahvasti läsnä. Sarjan seitsemännen kauden seitsemännen jakson bileissä on teemana Seitsemän Kuolemansyntiä. Syntisissä juhlissa meno käy villiksi, ja juhlahumussa jopa nuollaan varpaita ja hillutaan ilman rihman kiertämää. Kaikki synnit eivät ole ilmeisesti tuttuja, koska painotus on vahvasti himossa ja kateudessa

Varattujen naisten ja sinkkumiesten puoleisella saarella juhlat ovat (mikä yllätys!) hyvin kosteat. Mimmit kumovat shotteja kaksin käsin ja saavat hellävaraisesti piiskaa, tehtyään virheitä juomapelissä. 

- Ei ne pojat varmaan uskalla sitä raippaa sen kovemmin antaa, varattu Mira arvelee.

- En usko, että kenelläkään olisi ollut oma mies mielessä. Kyllä ne oli sen verran vapautuneen oloisia nyt, sinkkumies Markus sanoo.

Juomien ansiosta syntisten bileiden kosteus näkyy myös tanssilattialla, kun Mattu tanssii rumasti hikoilevan sinkku-Maccen kanssa.

Varattu nainen Mattu tanssii sinkkumies Maccen tiukassa syleilyssä tanssilattialla.
Mattu tanssii sinkkumies Maccen tiukassa syleilyssä tanssilattialla.

Kolmas ukko peliin

Mattu paljastaa olevansa kiinnostunut Maccesta, samalla kun juttelee sinkkumies Iiron kanssa bileissä kahden kesken. 

- Mua häiritsee ihan sikana, että se hengailee Miisun kanssa, Mattu harmittelee Maccen käytöstä.

Mattun käyttäytyminen saarella ihmettyttää muita juhlijoita, koska varattu nainen on lääpällään jo kolmanteen sinkkumieheen. 

- Mattu on aika mielenkiintoinen, kun ensin hän valitsi Eetun treffeille ja oli Eetusta kiinnostunut. Sitten Sanel tuli, niin se vaihtui ihan lennosta, että nyt ollaan Sanelista kiinnostuneita. Nyt sitten tuli aivan puskista, että Mattu sano suoraan Maccen olevan sille suurin houkutus tai jopa ihastus, Markus selittää.

Maccella on ihastuksen kohteena omat arvionsa, siitä milloin Matun kiinnostus häneen heräsi. Mies arvelee siihen liittyvän se, kun hän nuoli syntisissä bileissä Matun varpita.

- Varmaa toi varvasjuttu oli se kipinä, mikä sitten sytytti koko romanssin, Macce nauraa.

Saalistaja-Macce nuolemassa Matun varpaita.
Saalistaja-Macce nuolemassa Matun varpaita, kun muut bileissä nauravat ympärillä.

Naku-uinnille

Bileiden kosteus etenee niin pitkälle, että Mattu suostuu sinkkumiesten kanssa naku-uinnille uima-altaaseen. 

- Se ei ollut miesten idea, Henkka kertoo. 

Idean takana oli ollut Mattu, joka taitaa hieman nauttia synnyin asunsa esittelystä. Mattu kiipeää uima-altaasta pois niin, että hän joutuu juoksemaan lähes altaan ympäri huoneeseensa. Helpommalla hän olisi päässyt, jos Mattu olisi kiivennyt altaasta pois lähempänä huonettaan.

Mattu juoksemassa lalastomana huoneeseensa.
Mattu juoksemassa kohti huonettaan alastomana ja peitelleen käsillään intiimialueitaan.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »