Katso videot!
VilleGalle.

VilleGallelta harvinaisen suorasanainen avautuminen – kertoo Vain elämää -jaksossaan tiukasta isästään: ”Tuli aina sellainen fiilis, ettei mikään riitä”

17.09.2019 16:20

Nelosen Vain elämää 10. juhlakauden tämän perjantain (20.9.) jaksossa vietetään VilleGallen päivää. Hirvensalmen Satulinnassa puhe kääntyy räppärin isään, kun Elastinen päättää esittää JVG:n Faija -nimisen kappaleen.

– On ollut siistiä tsiigaa, miten teistä on kasvanut Suomen suurin bändi. Ja sä olet aina ollut tollanen hyvä hessu, Ela kehaisee VilleGallea ennen esitystään.

Lue myös: Huonoa seksiä seitsemän vuotta? Paula Vesalalta mielenkiintoinen paljastus Vain elämää-kulisseista: ”Se oli lopulta ihan psykoottista tuijottamista”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Elastinen tyylittelee Vain elämään tämän viikon jaksossa JVG:n Faija-biisin.
<em>Elastinen tyylittelee Vain elämään tämän viikon jaksossa JVG:n Faija-biisin.</em>

Tiukkaa palautetta

Sitten VilleGalle perkaa omaa isäsuhdettaan. Hän muistelee, miten sai nuorempana tottua paikoin tiukkaankin palautteeseen.

– Faija on aina vaatinut tosi paljon multa. Saattoi olla, että tein kaksi maalia lätkämatsissa ja sitten kotiinpäin ajaessa faija totesi, että ”ihan ok peli.” Tuli aina sellainen fiilis, ettei mikään riitä, VilleGalle huokaa.

– Toisaalta se on varmaan osasyynä siihen, että olen menestynyt, kun on ollut aina valmis tekemään enemmän duunia.

Lue myös: Mitä Vain elämää-Satulinnassa tapahtui, kun kamerat sammuivat? Lauri Tähkältä ilkikurinen virne: ”Olimme oikeastaan estoitta 24/7”

Katso kyseinen kohta oheiselta videolta!

 

Nykyään hyvissä väleissä

VilleGalle ja hänen isänsä ovat nykyään hyviä ystäviä keskenään.

– Jos painaa joku asia, menen faijan kanssa saunomaan. Hän kuuntelee, antaa hyviä neuvoja eikä enää paina samalla lailla kuin nuorena. Että hoida nyt ne hommat äläkä pelleile, VilleGalle kertoo Vain elämää -jaksossaan.

Lue myös: VilleGallelta sydäntä särkevä paljastus Vain elämää -ohjelmassa: rankka välirikko veljen kanssa – ”Aina se painaa mieltä”

Sitten räptähti palaa jälleen nuoruuteensa ja isänsä vaativaan tyyliin.

– Kun tultiin treeneistä himaan, faija sanoi, että "jos sä haluat menestyä, ne jätkät menee vielä pururadalle."

– En tiedä, olisiko itse tullut mentyä... Se on ollut tiukkaa, VilleGalle nyökkää.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.00.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!