VilleGallelta sydäntä särkevä paljastus Vain elämää -ohjelmassa: rankka välirikko veljen kanssa – ”Aina se painaa mieltä”

Telkkari | 10.09.2019 19:31

Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Paula Vesalan päivää. Räppäri VilleGalle valitsi esitettäväkseen kappaleen, jonka sanoitusten ympärille hän rakensi vahvan ja tunteikkaan kokonaisuuden.

- Mulla on ollut vuoden nuorempi pikkuveli, jonka kanssa teimme kaikkea nuoruusvuosina. Kun musaura on tullut, niin se on vienyt meitä paljon erilleen. Se harmittaa minua todella paljon. Kirjoitin tekstiä alas, ja sinulla oli kertsi, joka sopi siihen, VilleGalle sanoi Paulalle ennen kappaleen esittämistä.

Kuten arvata saattaa, VilleGalle halusi esittää oman versionsa Noitalinna hurraa! -yhtyeen Pikkuveli-kappaleesta, josta myös PMMP on julkaissut oman versionsa vuonna 2005.

Lue myös: Antti Tuisku avoimena kokemastaan parisuhdeväkivallasta – veti Vain elämää -kollegat hiljaisiksi: ex-rakas uhkasi tappaa molemmat!

Esityksen jälkeen Paula kysyy VilleGallelta, onko tämä saanut parannettua välejään pikkuveljeensä.

- Tää on just se tilanne, että yritin soittaa veljelleni, koska olisin halunnut soittaa hänelle tämän version, mutta hän ei vastannut puheluuni. Vaikka on ollut kuinka hienoja hetkiä uralla, niin aina se painaa mieltä, että joku on surullinen jollain tavalla, VilleGalle sanoo herkistyneenä.

Lauri Tähkä toivoo Vain elämää -jakson palauttavan keskusteluyhteyden veljesten välille.

- Hieno versio, ja tietyllä tavalla puhuit kappaleen kautta veljellesi. Uskon, että se lähentää teitä, pääsette vielä keskustelemaan ja suhde paranee. Olen varma siitä, muusikko tsemppasi.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!