fbq
Telkkari
28.08.2019 21:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Paula Vesala.
Huonoa seksiä seitsemän vuotta? Paula Vesalalta mielenkiintoinen paljastus Vain elämää-kulisseista: ”Se oli lopulta ihan psykoottista tuijottamista”
Telkkari
28.08.2019 21:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Vain elämää -sarjalle tulee tänä perjantaina (30.8.) täysi kymppi täyteen. Nelosen supersuositusta musiikkiohjelmasta käynnistyy tuolloin jo 10. tuotantokausi.

Juhlakauden kunniaksi Hirvensalmen Satulinnassa nähdään harvinaisen nimekäs artistikattaus. Antti Tuiskun, Lauri Tähkän, VilleGallen, Erinin, Elastisen, Maija Vilkkumaan ja Samu Haberin lisäksi lauteille nousee myös Paula Vesala.

Ohjelman tiistaisessa lehdistötilaisuudessa medialle näytettiin pitkä traileri juhlakaudesta. Sen perusteella luvassa on jälleen musisointia, muisteluita ja liikutuksen kyyneleitä.

Lue myös: Antti Tuisku palasi parrasvaloihin - paljasti medialle Vain elämää -pressissä: ”Kuin olisin tipahtanut ulkoavaruudesta!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 Poptähti Paula Vesala paljasti mielenkiintoisen yksityiskohdan Vain elämää -kuvauksista.
Poptähti Paula Vesala paljasti mielenkiintoisen yksityiskohdan Vain elämää -kuvauksista.

Pelko huonosta seksistä

Jotain uuttakin lienee luvassa. Tiistain lehdistötilaisuuden juontanut Jarkko Valtee kertoi kuulleensa, että tänä vuonna artistien kilistelyt kestäisivät harvinaisen kauan Hirvensalmen ruokapöydän ääressä.

– Pikkulinnut kertoivat, että se on Paula sinun syysi. Mistä tässä on kyse? Valtee kysyi Vesalalta.

Popparilla oli vastaus valmiina:

– Meillä on bändin kanssa muodostunut sellainen perinne, että kilistellessä pitää katsoa aina silmiin. Sille on sellainen lyhenne kuin öögaa öögaa. Ja jollei tee niin, siitä seuraa huonoa seksiä seitsemän vuotta.

– Kun sitten saavuimme Satulinnaan, kerroin tästä tavasta muillekin. Siitä seurasi se, että aina kippistellessä tuli ihan jumalattoman pitkiä, psykoottisia tuijotteluita! Että katsoimmeko nyt varmasti toisiamme silmiin, Vesala nauroi.

Vain elämää perjantaisin Nelosella 30.8 alkaen.