Vain elämää -räppäri Pyhimys sijoitti hirmuiset jättitulonsa asumiseen - rakentaa omakotitaloa: "Juuri sen näköinen kuin haluan!"

Telkkari | 28.09.2018 16:06

Supersuosiota nauttiva Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, 36, paljastaa aloittaneensa uuden kodin rakentamisen viime vuonna.

- On kivaa päästä rakentamaan omakotitaloa. Jokainen tietää, että koti on todella tärkeä sijoitus. On hienoa, että talosta tulee juuri sen näköinen kuin haluan, Pyhimys hymähtää.

Tuoreimman Vain elämää -kauden tulokuninkaaksikin listattu räppäri ei kuitenkaan liiemmin rehvastele tuloillaan.

Lue lisää: Hän on uusien Vain elämää -tähtien tulokuningas: Pyhimyksellä hirmuinen tilipussi!

Pyhimys tienasi vuoden 2016 verotietojen mukaan artistikastista eniten, hänen ansiotulonsa olivat yli 184 000 euroa, ja sen päälle hän tienasi vielä reilu 7 200 euroa pääomatuloja.

Suurelle tilipussille on hänen mukaansa looginen selitys.

- Yleensä media ei mainitse joitakin asioita kuten sitä, että meillä kaikilla Vain elämää -artisteilla on omat osakeyhtiöt. Siten meillä on mahdollisuus maksaa itsellemme palkkaa juuri sen verran kuin haluamme, räppäri sanoo.

Lue myös: Räppäri Pyhimykseltä yllättävä purkautuminen: "En ole Vain elämää -fani, en halua katsoa sitä!"

Tulot pienenevät

Pyhimyksellä on taloprojektin myötä selkeä käyttökohde tienesteilleen.

- Talonrakennus vaatii paljon rahaa, minkä vuoksi maksoin itselleni enemmän palkkaa viime vuonna. Siksi tuo tulokuningastitteli ei kerro minusta oikeastaan mitään paitsi, että yleisesti menee ihan hyvin, räppäri kuittaa.

Lue lisää: Pyhimys tekee yllättävän paljastuksen Vain elämää -ohjelmassa – tähän ei pysty kuin yksi prosentti suomalaisista! 

Yhtä muhkeita tienestejä ei tähden mukaan ole tänä vuonna tiedossa.

- Omat tuloni jäävät tänä vuonna pienemmiksi taloprojektin vuoksi, mutta se ei tarkoita, että suosioni olisi laskenut, tähti kuittaa.

Lue myös: Räppäri Pyhimys yllättyi kutsusta Vain elämää -ohjelmaan - asetti vaatimukset osallistumiselleen: "Oli aika vaikea sanoa ei!"

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!