Hän on uusien Vain elämää -tähtien tulokuningas: Pyhimyksellä hirmuinen tilipussi!

Telkkari | 16.06.2018 15:32

Vain elämää -ohjelma takaa siihen osallistuville artisteille muhkeat lisätulot jo pelkän näkyvyyden takia. Dingon Nipa Neumann muun muassa kertoi elämäkerrassaan ohjelman tuoneen hänelle 300 000 euron vuositulot. Jos tulevan tuotantokauden ehkä suurelle yleisölle tuntemattomin artisti, räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala, 36, pääsee samanlaisiin lisätienesteihin, hänestä tulee rikas kuin Kroisos.

Lue myös: Oho, räppäri Pyhimys mukana seuraavalla Vain elämää -kaudella - näistä hiteistä hänet tunnetaan!

Yllättäen Pyhimys tienasi jo vuoden 2016 verotietojen mukaan artistikastista eniten. Hänen ansiotulonsa olivat yli 184 000 euroa, ja sen päälle hän tienasi vielä reilu 7 200 euroa pääomatuloja.

Ahkera perheenisä

Teflon Brothers -yhtyeen myötä valtavirran suosion saavuttanut Pyhimys on vaikuttanut musiikkipiireissä yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana tekemässä lukuisia hittejä ja oli yksi vuonna 2016 lopettaneen korkeasti arvostetun Ruger Hauer -yhtyeen jäsenistä.

Hän on muun muassa yksi Kasmirin Vadelmavene ja Diandran Paha poika -hittien sanoittajista. Lisäksi hän on toiminut JVG:n managerina, pyörittää omaa Yellowmic Records -levy-yhtiötä ja Ramin Välitys -keikkamyyntifirmaa. Hän on naimisissa, ja hänellä on lapsia.

Lue myös: Kimi Räikkösen rakas suomiräppäreiden keskellä - katso!

Tehnyt vain yhden levyn!

Ellinoora

Oululainen Ellinoora, oikealta nimeltään Anni Ellinoora Leikas, 24, sai levytyssopimuksen vain 17-vuotiaana. Siitä huolimatta hän on julkaissut vasta yhden täysipitkän albumin, joka tosin sisälsi superhittejä, kuten Carrie ja Leijonakuningas. Hän tekee työkseen kappaleita myös muille artisteille.

Lue myös: Suosikkilaulaja Ellinooralta yllättävä ilmoitus: Surettaa ja tuntuu aivan sairaan pahalta!

Me Naisten haastattelussa hän kertoi, ettei hän ollut se, josta povattiin jotain vaan hänellä oli nuorena ”luuserileima otsassa”. Nyt hän on kuitenkin kiihtyvällä vauhdilla matkalla yhdeksi maan eturivin naislaulajaksi. Yksityiselämäänsä Ellinoora ei ole haastatteluissa avannut, mutta Vain elämää -ohjelmassa siitäkin todennäköisesti jotain kuullaan.

Lue myös: Ohhoh, suomalaiset laulajakaunottaret Evelina ja Ellinoora fiilistelivät pääsiäistä suihkunraikkaina ja täysin ilman meikkiä - kuvat!

Huipulle 17-vuotiaana!

Lauri Ylönen

Tulevan tuotantokauden ylivoimaisesti tunnetuin kasvo on Lauri Ylönen, 39. Ylösen The Rasmus myi yli neljä miljoonaa levyä ollen kansainvälisesti kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisyhtyeitä.

Lauria on kysytty Vain elämään moneen kertaan, mutta hän kertoo aina kieltäytyneensä, koska häntä on jännittänyt. Nyt hän muutti mielensä, kun ohjelmassa aiemmin nähty Samu Haber sai hänet ylipuhuttua.

Lue myös: Lauri Ylönen ja Katriina-rakas Suomessa: Tunnelma katossa Suomenlinnan-lautalla!

Laurin tähti on tuikkinut Suomen musiikkitaivaalla jo pitkään, sillä The Rasmus teki läpimurtonsa Laurin ollessa vain 17-vuotias. Menestys näkyi myös lompakossa, sillä vuosina 2005 ja 2006 Lauri oli Suomen eniten tienaava kulttuurihenkilö 770 000–919 000 euron ansiotuloillaan. Laurin tulot ovat pudonneet huippuvuosista, mutta silti hän tienasi vuoden 2016 verotietojen mukaan yli 82 000 euroa.

Lue myös: Tällaisen luksusilmestyksen Lauri Ylönen rakennutti itselleen – kuva talosta ja saunasta!

Lauri oli naimissa laulaja-näyttelijä Paula Vesalan kanssa, mutta pari erosi vuonna 2016. 12 vuoden yhdessäolo poiki yhden lapsen. Nykyään Lauri seurustelee Katriina Mikkolan kanssa. Los Angelesissa asuva pari sai viime vuoden lopulla poikavauvan.

Lue myös: Los Angelesissa asuva Lauri Ylönen: Käyn Suomessa enemmän töissä kuin lomailemassa!

Rakastui aitajuoksijaan!

Tuure Kilpeläinen

Kaihon karavaani -yhtyeen keulahahmo Tuure Kilpeläinen, 47, on viime aikoina ollut otsikoissa onnellisten parisuhdekäänteidensä takia. Hän meni viime syksynä kihloihin ex-aitajuoksijan, näyttelijä-taitelija Manuela Boscon, 35, kanssa. Pariskunta muutti avoliittoon aivan äskettäin. Kummallakin heistä on kaksi lasta edellisistä suhteistaan.

Lue myös: Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen yllätyskihlat: tässä on sormus - kuvat!

Tuure tienasi tulevan Vain elämää -kauden artisteista toiseksi eniten. Vuoden 2016 verotietojen mukaan hänen ansiotulonsa olivat lähes 130 000 euroa. Megatuloja saattaa selittää se, että Tuure on tehnyt paljon kappaleita muillekin tähdille, kuten Jonna Tervomaalle, Anna Puulle, Vesa-Matti Loirille ja Kari Tapiolle.

Lue myös: Pika-avoliitto! Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen muuttivat yhteiseen kotiin – suhteessa vauhdikas uusi askel!

Tehnyt jo historiaa!

Evelina

Turkulainen Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, 23, on tulevan Vain elämää -tuotantokauden artistikatraan kuopus. Hän on noussut tähdeksi rytinällä parin viime vuoden aikana, ja nuoresta iästään huolimatta hän on jo tehnyt historiaa, sillä hänen 24K-levynsä myi ensimmäisenä suomalais-artistina platinaa jo ennen kuin se julkaistiin vuonna 2016.

Lue myös: Laulajakaunotar Evelina aloitti nasevasti yrittäjänä – 239 000 euron liikevaihto!

Evelinan tulot saman vuoden verotietojen mukana olivat artistijoukon vaatimattomimmat, mutta vielä tuolloin hän ei ollut tehnyt läpimurtoa, ja nykyään hän tienaa varmasti moninkertaisesti enemmän. Yksityiselämästään Evelina on ollut haastatteluissa vaitonainen, mutta hänen tiedetään olevan hyvä ystävä Vain elämää jo aiemmin tähdittäneen saman sukupolven tähtilaulajan Sannin kanssa.

Lue myös: Laulajapari Sanni ja Eveliina Rodoksella: nakuilua ja pussailua!

Kihloissa oman rumpalinsa kanssa!

Anne Mattila

Iskelmätähti Anne Mattila, 34, on seitsemänlapsisesta perheestä, jonka kaikki tyttäret ovat tunnettuja laulajia. Anne on sisarusparven suurin tähti. Uusista Vain elämää -tähdistä hän kuitenkin tienasi selvästi vähiten. Annen ansiotulot vuoden 2016 verotuksessa olivat vain reilu 8 000 euroa, minkä lisäksi hän tienasi hieman yli 6 300 euroa pääomatuloja.

Lue myös: Huippuvuodet takana: Anne Mattilan miljoonabisnes romahti!

Anne tosin laskuttaa keikkaliksansa AM-Musiikkipalvelu-yrityksellään, mutta senkin liikevaihto ja tulos ovat pudonneet rajusti viime vuosina.

Parhaimmillaan 1,6 miljoonan liikevaihtoa pyörittänyt firma on aikoinaan tehnyt jopa lähes 300 000 euroa voittoa tilikaudella. Tuoreimman tilinpäätöksen mukaan liikevaihto on enää vajaa 300 000 euroa ja voittoa se teki vain 21 886 euroa. Annen firma on silti hyvin vakavarainen. Sillä ei ole velkaa ja voitonjakokelpoisia varoja löytyy yli 650 000 euroa.

Lue myös: Näin Anne Mattilan ja Killen salasuhde paljastui!

Anne on kihloissa häntä 18 vuotta vanhemman bändinsä rumpalin Kari ”Kille” Tenkulan kanssa ja pariskunta asuu 218-neliöisessä omakotitalossa Karvialla.

Vaimo manageroi!

Pepe Willberg

Tulevan tuotantokauden legendaosastoa edustava Pertti ”Pepe” Willberg, 71, on vaikuttanut suomalaisessa musiikkimaailmassa jo 1960-luvulta asti. Hänet muistetaan ikivihreistä hiteistään, kuten Saat miehen kyyneliin, Elämältä kaiken sain, ja Rööperiin. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia muun muassa Paula Koivuniemelle, Joel Hallikaiselle ja Mika Pohjoselle.

Lue myös: Managerivaimo paljastaa: Tämän takia Pepe Willberg oli kieltäytyä Vain elämää -sarjasta!

Legendan tulot vuoden 2016 verotietojen mukaan olivat suhteellisen vaatimattomat: alle 39 000 euroa. Hän on naimisissa kolmatta kertaa. Hän avioitui nykyisen vaimonsa Paula Visurin kanssa 2005. Suhde on myös ammatillinen, sillä Paula toimii Pepen managerina. Pepellä on viisi lasta aiemmista suhteista.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Nauska ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!