fbq
Telkkari
05.11.2019 19:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
lance ja viivi
Temptation Island Suomi -Viivi kertoo järkyttävän paljastuksen Lance-rakkaastaan - törkeä kommentti ulkomuodosta painaa yhä: "Etsitään sulle laihempi muija"
Telkkari
05.11.2019 19:15
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen pariskunnista Lance ja Viivi olivat ne, joiden rakkauteen fanit luottivat ainakin vielä viikko sitten. Unelmat romuttuivat, kun Lance ajautui suutelemaan sinkku-Rebeccan kanssa. 

Jälleen yksi parisuhde palasiksi Temptation Island Suomessa! Viivi murtuu iltanuotiolla lohduttomaan itkuun: "Olen ihan ****n romuna, että mikä juttu"

Tällä viikolla Lancet pisteet laskevat laskemistaan. 

Viivi kertoo muille bileissä, että Lance on erittäin ala-arvoisella tavalla kommentoinut hänen painoaan sekä viehättävyyttään, ja vieläpä julkisesti. 

- Oltiin baarissa ja Lance oli kännissä. Sen kaveri sanoi, että: ”Etsitään sulle Lance laihempi muija”. Sitten se meni mun eteen tanssimaan joidenkin muiden naisten kanssa. 

Viivi kertoo avautuneensa miehelleen, että tämän toiminta ei tunnu missään muodossa hyvältä.  

tis-viivi

- Lance oli vaan, että: Tiedätkö kuinka hyvältä tuntuu tanssia paljon laihemman naisen kanssa. Että pystyy nostelemaan sitä ja sun muuta. 

Lue myös: "Liian läski telkkariin" - näin pohti Temptation Island Suomen kurvikas Viivi, 21: "Otetaan huikka jokaisesta läski-kommentista"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍁🍂♡Happy Fall♡🍂🍁

Henkilön Viivi 🦄 (@vi_ivi) jakama julkaisu

Viivilla on vielä lisää kerrottavaa. Ystävänpäivänä pariskunta oli ollut laivalla ystäviensä kanssa, kun Lance oli mennyt yöllä toisen naisen hyttiin. 

- He olivat suudelleet. Kun kysyin asiasta, niin siihenkin Lance heitti, että: ”Ehkä mä halusin vaan niinku olla laihemman naisen kanssa. Että tuntu paremmalta.”

Sittemmin Lance on vakuutellut, ettei Viivin paino vaivaa häntä, mutta vaikuttaa siltä, ettei Viivi ole asiasta vieläkään täysin vakuuttunut. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »