Jälleen yksi parisuhde palasiksi Temptation Island Suomessa! Viivi murtuu iltanuotiolla lohduttomaan itkuun: "Olen ihan ****n romuna, että mikä juttu"

Telkkari | 30.10.2019 16:33

Temptation Island Suomi kääntyy torstai-iltana päälaelleen, kun iltanuotio saa Viivin kyyneliin. Tähän asti niin sinkut kuin varatut ovat olleet sitä mieltä, että Viivi ja hänen osa-aika-avopuolisonsa Lance ovat TISuomen vahvin pari. Tämä kuitenkin romuttuu, kun Viivi näkee miehensä antautuvan hellään suudelmaan sinkku-Rebeccan kanssa. 

- Keskustelun perusteella mulla jäi sellainen fiilis, ettei heillä sitten kuitenkaan olis niin vahva suhde. Mä en usko, että Lance haluaa olla Viivin kanssa. Vaikuttaa siltä, että hän haluaa jotain muuta, Rebecca kertoo videolla. 

Lue myös: Temptation Islandissa Annika ja Marina tarjoavat kunnon suutelushow’n – Santeri innostui oitis: Jöpöttää ihan v***sti!

tis

Iltanuotiovideolla nähdään myös otos edellisillan bileistä, joiden aikana Lance vetäytyi keskustelemaan Rebeccan kanssa kahdestaan. 

- On helppo tuudittautua siihen mitä on, kuin että lähtis ettimään sitä mitä vois olla. Sä oot tosi harvinainen ihminen. En oikein löydä sanoja, mutta ehkä kaikki ei aina tarvii sanoja, Lance sanoo ja antautuu suutelemaan Rebeccaa intohimoisesti.

Lue lisää: Lue myös: Temptation Island Suomi -Väpä syyllistää tyttöystäväänsä anaaliseksin puutteesta – Mari puolustautuu iltanuotiolla: ”Kyllä mä tykkään, mutta…”

viivi

Tilanne saa Viivin murtumaan lohduttomaan itkuun, eikä hän pysty edes ottamaan hänen vieressään istuvalta Marilta lohdutusta vastaan. 

- Tämä oli iso sokki.

viivi

- Koska kun sulla on niin kova ikävä ihmistä ketä rakastat, ja muut ovat sanoneet, että meillä on vahva suhde… Lancella on ollut todella hyviä videoita ja olen ollut kiitollinen, että hän on tehnyt tästä reissusta minulle niin helpon, että olen voinut vain nauttia olostani ja tutkia itseäni. Nyt se on tehnyt asioita, jotka loukkaa mua henkisesti ihan helvetisti, Viivi kertoo murtuneella äänellä. 

- En tiedä, miksi hän käyttäytyy noin. Olen ihan vitun romuna, että mikä juttu, Viivi saa sanottua. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!