Katso videot!

"Liian läski telkkariin" - näin pohti Temptation Island Suomen kurvikas Viivi, 21: "Otetaan huikka jokaisesta läski-kommentista"

Telkkari | 25.09.2019 09:00

Temptation Island Suomen kuudes tuotantokausi starttaa Nelosella jo muutaman viikon päästä. Mukana on jälleen neljä pariskuntaa, jotka ovat lähteneet testaamaan parisuhdettaan äärimmäisiin olosuhteisiin.

Espoolaiset Viivi, 21, ja Lance, 21, ovat seurustelleet kahden vuoden ajan. Matkaan mahtuu runsaasti ylä- sekä alamäkiä, joiden vuoksi pari on asunut yhdessä, erillään sekä osa-aikaisesti yhdessä.

- Temppareista jäi käteen ainakin ihania ihmisiä, kokemuksia uutta informaatiota itsestä, Viivi summaa. 

Parista kumpikaan ei ole ollut aikaisemmin julkisuudessa. Viivi kertoo poistaneensa Jodel-keskustelupalstan sovelluksenkin, ettei hän vahingossakaan käy lukemassa hänestä kirjoitettuja kommentteja.

- Itse kun on vähän kurvikkaampi nainen, niin siitä varmasti tulee sanomista. Toisaalta, pidetään kurvikkaiden tyttöjen lippu korkealla. Meitä on monenlaisia ja kokoisia naisia, joten näillä mennään!

Lue myös: Huh, miten upea kroppa - tältä näyttää kohuttu ja eronnut Temptation Island Suomi -Minna nyt: ”Pelkään miesten kohtaavan minut tv-hahmona!”

temptation island suomi viivi ja lance

Viivi on vakuuttunut siitä, että hänen ulkonäkönsä tulee aiheuttamaan keskustelua. 

- Heitin Lancelle vitsinä, että mennään illalle juomaan, ja jokaisesta läski-kommentista otetaan huikka. Otan asiat huumorin kautta, vaikka totta kai haukut satuttavat. Kun laittaa itsensä likoon tällä tavalla, niin täytyy tiedostaa myös julkisuuden varjopuolet. Itse poistin Jodelin, koska lähtökohtaisesti siellä keskustelu ei ole kovin rakentavaa, Viivi Summaa. 

Temptation Island Suomi kuvataan Thaimaan lämmössä, jossa bikineissä kulkeminen on arkipäivää. Ennen kuvauksia Viivi kävi itsensä kanssa keskustelua siitä haluaako hän esimerkiksi näyttäytyä julkisuudessa vähissä vaatteissa. 

- Tavoitteenani on tehtd muutosta itseni kanssa. Samalla olen sitä mieltä, että ihmisissä on muutakuin kuin heidän painonsa. Persoona, joka olen, on tärkeämpi kuin se ulkonäkö. Enkä minä itseäni patarumana pidäkään. Kaikissahan meissä on epäkohtia, se on siitä kiinni kuinka me itsemme kannamme. 

- Kyllä mä mietin olenko liian läski telkkariin, ja jonkun mielestä voin olla, mutta ei sen pitäisi estää tällaisia asioita. Se on itseluottamuksesta kiinni, Viivi kiteyttää. 

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:timo korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Noora Karma ei halua laulaa yleisön edessä: nauhoitti kuitenkin Sunrise Avenuen hitin – tältä hän kuulostaa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!