Hyppää pääsisältöön
vilma karjalainen

Temptation Island Suomen Vilman huomionhakuinen käytös aiheuttaa myötähäpeää: "Vikittele mua niin Juuso näkee videolta kun sä vikittelet mua!"

Temptation Island Suomen keskiviikkoisessa jaksossa koetaan yllätyksiä, kun naisten sekä miesten saarelle saapuu uusia kasvoja. Joonas ja Pauliina olivat muutama tuotantokausi sitten mukana pariskuntana, mutta nyt ex-rakastavaiset nähdään viettelysten saarella sinkkuina. 

Naisten puolella erityisesti Vilma iskee silmänsä Joonakseen… Muutaman drinkin jälkeen naisen tunnettu huomionhakuisuus nostaa päätään ja soppa on valmis. 

- Vikittele mua, niin Juuso näkee videolta, kun sä vikittelet mua, humaltunut Vilma lepertelee. 

Lue myös: Temptation Island Suomen Meiju ajautui ilmiriitaan sinkku-Tonin kanssa: ”En ollut raskaana TIS-kuvauksissa”

joonas ikonen

Taktiikka ei uppoa Joonakseen, joka kertookin tuotannolle suoran mielipiteensä vaaleasta kaunottaresta. 

- Vilma on mun mielestä samanlainen kuin aikaisemminkin. Hakee liikaa huomiota ja väärällä tavalla. Se ei halua mitään muuta kuin huomiota, huomiota, huomiota. Ja se on ihan vi**n ärsyttävää. 

samuli valonen

Jaksoja ja erityisesti TIS-bileitä tarkkasilmäisesti seuranneet ovat huomanneet sen, että Vilmalla on paha tapa käskyttää ympärillä oleviaan ihmisiä. Tilanne toistuu keskiviikkoillankin jaksossa. 

- Ohhoh, Vilma oli taas aika vauhdikkaalla tuulella. Ihan kiva, että on iloisilla fiiliksillä, mutta vähän alkaa rasittamaan, että kaiken pitää pyöriä heidän ympärillään. Rehellinen fiilis on alusta asti, että tässä on enemmän tv-viihteen kannalta tultu tekemään asioita kuin aidosti tultu todistamaan rakkautta toista kohtaan. Se, että tässä nyt olisi tultu näyttämään, että tällä kertaa asiat vedettäisiin paremmin, niin on ihan paskapuhetta, lempeä Samuli puolestaan avautuu. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin!

Katso myös TIS-Jennan Iltarovion uusin jakso - vieraana Niko Saarinen! 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!