Temptation Island Suomen Meiju ajautui ilmiriitaan sinkku-Tonin kanssa: ”En ollut raskaana TIS-kuvauksissa”

Uutiset | 03.04.2019 15:52

Temptation Island Suomi ohjelman kuvaukset päättyivät Thaimaassa viime vuoden joulukuussa. Sen jälkeen sekä varatut pariskunnat että myös molempien resorttien sinkut ovat pitäneet yhteyttä, Sen myötä ainakin yksi rakkaustarina on alkanut kuin myös lukuisia ystävyyssuhteita. 

Lue lisää: TIS-Jonna iski varatun Jannen Temptation Islandissa – stalkkaa Jannen ex-tyttöystävää somessa: ”Hän esti minut kaikkialla” – turvautuu erikoiseen kikkaan!

toni

Lue lisää: Temptation Island -Tonilla rötöstausta! Tuomio huumerikoksesta, piti hallussaan 60 ekstaasitablettia - oli ehdonalaisessa sarjan kuvauksissa!

Jälkimmäiseen kategoriaan lukeutuu viettelysten saarelle turkulaisrakkaansa Iiron kanssa lähtenyt Meiju sekä varattujen naisten saarella kilpaillut sinkku-Toni

Kaksikko ajautui riitaan aikaisemmin tälllä viikolla. Toni julkaisi Instagram-tilillään valokuvan, jossa hän poseeraa ystäviensä rinnalla. Kuvatekstissä hän kiittelee sitä, kuinka läheisimmät pitävät pystyssä vaikka välillä elämässä voisi tuulla hurrikaanin tavalla.

Toni avautuu kuinka hänelle tärkeä ihminen on käyttäytynyt väärin ja sen lisäksi vääristellyt asioita näyttääkseen itse paremmalta. 

Seiskan tietojen mukaan Toni viittaa Meijuun, joka kommentoikin kuvan alle yksiselitteisesti ”Älä puhu paskaa”. 

- Sanot itse, että pidin sua pystyssä, kiva tapa osoittaa kiitollisuuttaa. Kerro musta mitä vaan ikinä haluat, mutta mua ei Toni kiinnosta. Kiitti, kun teet tästä niin paljon helpompaa, Meiju jatkaa. 

Toni kirjoitti kuvapäivityksensä kommentoiniin myös hurjia väitteitä, jonka mukaan Meiju ei olisi koskaan edes seurustellut miehensä Iiron kanssa. Sen lisäksi Toni kirjoittaa, että Meiju olisi ollut raskaana Temptation Island Suomi -kuvausten aikaan. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen sinkku-Toni otti rikostaustansa uutisoinnin raskaasti: ”Suoraan sanottuna tuntui per***ltä”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Meiju Koskela (@meikkismei) jakama julkaisu

Seiska tavoitti Meijun, joka myöntää ajautuneensa sanaharkkaan Tonin kanssa. 

- En todellakaan ollut raskaana. En todella tiedä, mistä nämä väitteet ovat peräisin. Olin kuvausten aikaan hoikimmillani mitä olen koskaan ollut, Meiju kiteyttää. 

- Myöskään väitteet minun ja Iiron ”valesuhteesta” eivät pidä paikkaansa, Meiju jatkaa. 

- Toivon, että saamme tämän Tonin kanssa selvitettyä, vaikka anteeksipyyntöä en odotakaan.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Tuomas selänne & Nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!