fbq
Telkkari
18.04.2018 19:16
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Elias
Parjatulta TIS-Eliakselta kovaa tekstiä – syyttää tuotantoa tilanteiden vääristämisestä: En voi kuin nostaa hattua!
Telkkari
18.04.2018 19:16
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen puhutuin henkilö eli Elias avasi sanaisen arkkunsa ja kertoi oman näkemyksensä kohuohjelman tapahtumista. Elias julkaisi Youtube-profiilissaan videon, jossa hän vastasi katsojien kysymyksiin. Moni halusi tietää, oliko Eliaksella rooli päällä ohjelman kuvauksissa.

− Minulle oli etukäteen käsikirjoitettu selkeä rooli, eli ulkonäköön liittyvät kysymyksen kysyttiin lähes joka haastattelussa. Tietysti kysymysten ja hyvän editoinnin avulla pystytään ohjaamaan, millainen kuva ihmisestä annetaan. Puhun paljon, joten väripaletilla on voitu luoda aika monimuotoinen kuva. Tässä tapauksessa ei niin edustava sellainen, Elias kertoo.

Lue myös: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!" 

 

Selitteli sanomisiaan

Elias kertoi Sammylle erään juhlaillan aikana etsivänsä viettelysten saarelta tyttöystävänsä Vilman korvaajaa.

− Olen rehellisesti lähtenyt tänne hakemaan sitä, että kenellä voin korvata Vilman, Elias sanoi Sammylle.

Videoblogissaan Elias halusi vetää sanomisiaan takaisin.

− Totta kai tilanne vaikuttaa pahemmalta, kun pitkästä lauseesta otetaan vain muutama sana. Kun sanoin etsiväni Vilmalle korvaajaa, niin siinä käytin väärää sanamuotoa. Tarkoitukseni oli se, että olin tutkimassa, onko teoriassa mahdollista, että joku niistä ihmisistä korvaisi Vilman. Sitä sanoessani en ajatellut, että olisin korvaamassa häntä. Se kuulostaa pahalta, ja sanoin asian väärin.

Lue myös: Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"

 

”Nostan hattua tuotannolle!”

Eräs katsoja halusi tietää, miksi Elias käyttäytyy Temptation Islandissa lapsellisesti. Elias korosti näkemystään siitä, että tuotantotiimi on tarkoituksellisesti luonut hänestä epämiellyttävän kuvan.

Lue myös: Sinkkunainen paljastaa: tämä Temptation Island -keskustelu ei tallentunut kameroille - Elias aikoi erota Vilmasta ennen ohjelman alkua?! 

− Olenko oikeasti käyttäytynyt lapsellisesti, vai onko kyse kuvasta, joka minusta on luotu? Onko kyse niistä lauseista ja reaktioista, jotka on sieltä erikseen poimittu, irrotettu ja parsittu yhteen? Se on taiteenlaji, ja se on hienoa. En voi kuin nostaa tuotannolle hattua, koska siinä on onnistuttu niin hyvin. Se, että kuvasta on tehty niin epärealistinen, on palvelus minulle, koska kukaan tuttuni ei usko sitä. Kaikki ovat niin, että se on aivan eri tavaraa kuin totuus. Jos minusta annettu kuva olisi ollut lähempänä totuutta, olisi se voinut aiheuttaa hieman kulmakarvojen nostamista tuttujeni keskuudessa. He eivät edes halua katsoa enempää jaksoja.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »