fbq
Telkkari
04.04.2018 14:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
elias
Sinkkunainen paljastaa: tämä Temptation Island -keskustelu ei tallentunut kameroille - Elias aikoi erota Vilmasta ennen ohjelman alkua?!
Telkkari
04.04.2018 14:25
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Islandin sinkkunaiset ovat tulleet siihen tulokseen, että avovaimonsa Vilman kanssa Viettelysten saarelle tullut Elias on kaikinpuolin harvinaisen epämiellyttävä tapaus. Miestä kritisoidaan kovin sanoin torstai-illan (5.4.) jaksossa, jossa Elias menee treffeille Saanan kanssa. 

Lue lisää: Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” – Minnalla vieraan miehen penis suussa: Kyllä sinne tavaraa menee sisään!

- Jos Vilma on oikeasti rakastunut, niin tuntuu todella pahalta hänen puolesta. Elias puhuu aivan eri tavalla, kun kamerat eivät kuvaa. Silloin hän antaa ymmärtää, että Vilma ei riitä hänelle. 

Ympäröisi vauvan rosmariinilla ja työntäisi uuniin?!

Keskustelu kääntyy myös siihen, mitä Elias odottaa elämältä. Tulevaisuuden suunnitelmissa ovat sormukset ja lapset. 

- Voisin ihan mielelläni olla koti-isä, mulla on jo ideoita, mitä aion tehdä lapsieni kanssa, Elias aloittaa. 

Lue lisää: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

- Tehdä sellaisia kuvia, että valmistaisi jonkun salaatin ja laittaisin sen alastoman skidin siihen keskelle. Ympäröisin jollain rosmariinilla sen vauvan ja työntää uuniin. Kelaa kuinka suloista, sellainen possu uunissa. 

saana

Elias on saanut kovaa kritiikkiä myös sinkkumiehiltä, joiden kommentteja hän on saanut kuulla omilla iltanuotiovideoillaan. Illan jaksossa Saana päättää kertoa katsojille hänen ja Eliaksen taannoisesta keskustelusta, joka ei tallentunut kuvausryhmän kameroille.

- Pari kertaa olemme keskustelleet ilman mikkejä ja kameroita. Silloin sain sellaisen kuvan, että hän aikoo hoitaa homman kotiin, mutta erota Vilmasta ennen kuin ohjelma tulee ulos, Saana avautuu. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »