fbq
Telkkari
11.04.2018 22:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
temptation island suomi
Juonipaljastus: Näin dramaattisesti etenee Temptation Island Suomen sokkilähtö - "Se oli kavereiden kesken läppä!"
Telkkari
11.04.2018 22:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomi kokee huomisessa torstai-illan (12.4.) jaksossa sokkikäänteen, kun yksi pariskunta jättää leikin kesken. Älä lue juttua eteenpäin, jos et halua tietää juonipaljatsuksia!

TAUSTAA: Järkyttävä käänne Temptation Islandissa - varo juonipaljastusta: Tämä pari ulos viettelysten saarelta täysin yllättäen!

Koko tuotantokauden ajan on ollut selvää, että parisuhdepeli on ollut vaikeinta Markukselle, joka kaipaa syvästi kihlattuaan. Myös jokainen iltanuotiovideo on saanut miehen mielen harvinaisen mustaksi. Sama kaava jatkuu myös torstaina, kun Markus kuulee, kuinka Noora on pohtinut eroa. 

Temptation Island Markus
Markus murtuu iltanuotiolla.

Iltanuotion juontaja Sami Kuronen kysyykin murtuneelta Markukselta, näkikö tämä videolla sen, mitä hän on koko ajan pelännyt.

- Sinkku-Markuksen sanat satuttivat eniten. Se, että hän ja Noora ovat puhuneet meidän parisuhteesta ja siitä haluaako Noora jatkaa mun kanssa viimeisen iltanuotion jälkeen. Emme ole puhuneet Nooran kanssa koskaan erosta, meidän parisuhteessamme ei tietääkseni ole ollut mitään ongelmaa. 

Mistä sitten johtuu, että ihan yhtäkkiä Noora on pohtinut eroa viimeisellä iltanuotiolla?

- No kuule, mä en v***u voi tietää, että minkä takia. Sen haluaisin tietää ihan hänen omasta suustaan, Markus lataa Kuroselle.  

nelikko

”Se oli läppä”

Lue lisää: Temptation Island -Markus iltanuotiolla: ”Taidan olla aika paska mies Nooralle” - varo juonipaljastuksia!

Tilanne käy Markukselle liian raskaaksi, hän tempaisee lippiksen päästään ja poistuu paikalta. Seuraavaksi iltanuotiolle saapuu Noora, joka saa ensin katsoa Markuksen kuulumiset. 

- Kuten Markuskin kertoi tuossa videolla, niin ne vanhoista suhteista kantautuneet pelot. Markuksella on hylkäämisen pelko.

Sami laittaa Nooran heti koville ja tivaa, minkä vuoksi hän on puhunut erosta Temptation Islandilla. 

- Se oli lähinnä kavereiden kesken läppä. Minä sanon kyllä suoraan, jos mulla menee hermot ja en jaksa. 

Nooran ilme ei edes värähdä, kun Kuronen kertoo naiselle hänen kihlattunsa olevan kyvytön jatkamaan Temptation Islandilla. Kuronen ilmoittaa, että pariskunnan taru ohjelmassa päättyy tähän.

- Asia selvä. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »