fbq
Telkkari
09.11.2020 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Mira ja Valto
"Pikkupäissään tulee soiteltua" - TIS-Mira myöntää olevansa yhteydessä ex-kultaansa Valtoon, näin avopuoliso Markus suhtautuu tilanteeseen!
Telkkari
09.11.2020 16:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomi -ohjelmassa dramaattisesti eronnut Mira Ahola pitää yhä yhteyttä ex-poikaystäväänsä Valtoon.

Mira ihastui viettelysten saarella sinkku-Markukseen, ja heidän väliset seksisessionsa olivat viimeinen niitti Miran kanssa parisuhdettaan testanneelle Valtolle. He erosivat dramaattisesti viimeisellä iltanuotiollaan.

Mira paljasti tuoreen TIS-Iltarovion haastattelussa olevansa yhä Valton kanssa yhteyksissä.

- Sanotaan, että emme ole tekemisissä, mutta yleensä pikkupäissään tulee soiteltua ja kysyttyä, miten toisella menee. Haluan kuulla, meneekö Valtolla paremmin kuin ennen, Mira kertoi.

Lue myös: Valto romahti Miran seksihurjastelujen paljastuttua - ei kertonut syrjähypyistä vanhemmilleen!

Mira myöntää, että hän tuntee yhä huonoa omatuntoa siitä, että hän petti Valtoa ja särki tämän sydämen televisiossa.

- Hankaloittaa myös todellista yli pääsemisen prosessia, koska tuntuu koko ajan siltä, että on vastuussa toisen pahasta olosta. Haluan kuulla aina varmistuksen sille, että menee hyvin, jotta minunkin on helpompi hengittää. Itselleen anteeksi antaminen on vaikeaa niin kauan, kun toisella on käsiteltäviä asioita.

 

Markus tietää

Temptation Islandin päätyttyä Miran ja Markuksen suhde alkoi syventyä hiljalleen. Nyt he elävät avoliitossa Vantaalla ja etsivät uutta yhteistä kotia.

Lue myös: Valtosta dramaattisesti eronnut Mira muutti avoliittoon viettelijä-Markuksen kanssa - etsivät uutta lemmenpesää!

Miran mukaan Markus tietää hänen ja Valton yhteydenpidosta.

- Markus suhtautuu siihen todella ymmärtäväisesti. Haluan olla hänelle rehellinen, enkä viestitellä salaa ja selän takana. Kerron Markukselle aina, jos tulee jotain tai minun pitää hakea tavaroitani Valton luota. Markus ymmärtää, ettei kaikesta minun ja Valton välisestä voi puhua hänelle. Markus luottaa minuun ja siihen, ettei mitään tapahdu tapaamistemme aikana. Ei ole ollut mitään mustasukkaisuutta. Markus todella ymmärtää, ja se on ihana puoli hänessä.