fbq
Telkkari
02.06.2020 12:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jape Temptation Island Suomi
TIS: Jape raivostuu silmittömästi viimeisen iltanuotion yllätysvideosta - Mattun K18-touhut ovat liikaa: "Meidän suhde on pilalla!"
Telkkari
02.06.2020 12:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkoisessa (3.6.) jaksossa on Mattun ja Japen viimeisen iltanuotion aika. Jape pääsee ensimmäisenä juttelemaan Sami Kuroselle, ja Jape on selvästi jännittynyt Mattun jälleenkohtaamisesta.

- Mua pelottaa viimeinen iltanuotio aika paljon, kun ei ole mitään hajua, mitä toisella puolella on tapahtunut. Kaikki selviää nyt. Kävi miten kävi, ei mun koko maailma murennu tuolla iltanuotiolla.

Lue myös: Meno yltyy Temptation Island Suomessa: Matun halut yltyvät vieraita miehiä kohtaan - Kestääkö Japen psyyke mustasukkaisuuden kourissa?

Jape ei hirveästi osoittanut kiinnostusta ketään sinkkunaista kohtaan sarjan aikana, mutta mies paljastaa kuitenkin asioiden muuttuneen loppusuoralla.

- Saatoin ehkä kiinnostua Danielasta silloin, kun me käytiin treffeillä ja viimeisten bileiden aikana, Jape toteaa.

Hän ei kuitenkaan valinnut Danielaa treffiseurakseen 24 tunnin unelmatreffeille.

- Ehkä ajattelin, että on fiksumpaa olla valitsematta häntä. En halunnut, että olisi epämukava olo siellä treffeillä ja tällä tavalla vältin mitään väärinkäsityksiä, Miinan kanssa unelmatreffeille mennyt Jape huokaisee.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Sinkkunaisten mielestä Jape ansaitsee paremman tyttöystävän - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: Siinä tuli saavillinen sontaa musta!

Kuvakaappaus TIS
Viimeisten bileiden aikana Daniela seurasi Japea makuuhuoneeseen asti, ja flirttaili jatkuvasti Japen kanssa.

Yllätysvideo

Japen mielestä Mattu on pariskunnasta se, joka on rikkonut rajoja reissun aikana.

- Luottamus on mennyt vähän mönkään tämän reissun aikana. Mun luottamus Mattua kohtaan on vähän huonompi nyt. Oltiin luvattu toisillemme asioita ennen tänne tuloa ja Mattu rikkoi ne lupaukset.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Mattu houkuttelee sinkkumiehet naku-uinnille!

Jape saa myös nähdä viimeisen iltanuotiovideon ja hän suorastaan raivostuu näkemästään.

- Ihan vitun uskomatonta käytöstä. Nyt ei enää ole mitään hajua siitä, miten tää iltanuotio tulee menemään. Mattu hieroi siellä sen tissejä ja heilui alastomana sinkkumiesten edessä. Joku hieroi sen kyrpää sen naamalle, ihan uskomatonta käytöstä.

Sami pohdiskelee sitä, miten Mattu on saarella ymmärtänyt muuttaneensa itseään Japen takia. Mattun mielestä hän on hukannut itsensä heidän parisuhteensa aikana, mutta Jape on jatkuvasti väittänyt, että Mattu valehtelee.

Lue myös: Tunteet kuumenevat Temptation Island Suomessa! Jape ei niele Matun väitteitä silikonirinnoista: Valehtelua ja vääristelyä!

- Mulle on ihan vitun sama, ei minua kiinnosta Mattun sanomiset. Hän puhuu siellä paskaa, eikä minua enää kiinnosta. Mistä minun pitäisi ottaa vastuuta, kun olen ollut ihan kilttinä kultapoikana? Mattun käytös on ollut ihan kauheeta. Maailman epäkunnioittavinta ikinä, se on nyt mokannut niin pahasti, että meidän suhde on aika pilalla, Jape lataa.

Japen mielestä Mattun huono olo saarella ei johdu hänestä, vaan Mattusta itsestään. Hän ei suostu ottamaan minkäänlaista vastuuta Mattun huonosta omatunnosta heidän suhteen aikana.

- Olis Mattun kannattanut sanoa minulle että hänellä on huono olla, hän ei ikinä ole sanonut mitään sellaista aiemmin. Ihan hänen oma vikansa.

Lue lisää: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

TIS
Jape järkyttyy nähdessään viimeisen iltanuotiovideon.

"Olin antanut kaiken anteeksi"

Jape sanoo yllättyneensä eniten Mattun sekoiluista videolla ja hänestä tuntuu siltä, ettei Mattu ole toiminut vastuullisesti.

- Siellä vaan mentiin ja sekoiltiin, Jape toteaa.

Hänen mielestä tämä viimeinen video muuttaa kaiken.

- Tää viimeinen video muutti asioita. Olin antanut kaiken anteeksi, mutta ton jälkeen en varmaan pysty antamaan noita asioita vaan anteeksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »