fbq
Telkkari
09.04.2020 10:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen
mattu ja jape
Meno yltyy Temptation Island Suomessa! Mattun halut yltyvät vieraita miehiä kohtaan - kestääkö Japen psyyke mustasukkaisuuden kourissa: En mä tiedä mitä sen päässä liikkuu!
Telkkari
09.04.2020 10:30
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen

Temptation Island Suomen torstain jaksossa 9. huhtikuuta setvitään Japen ja Mattun parisuhdetta, joka on muuttunut jonkinlaiseksi pettämiskisaksi. Jape myöntää pitävänsä päiväkirjaa tyttöystävänsä Mattun teoista, joita hän on todistanut iltanuotiovideoilta. Mattu onkin kertonut ihastuneensa useisiin saaren sinkkumiehiin. Yksi kuitenkin on kokolailla "tyhjä arpa", nimittäin Sanel.

Sanel kertookin juontaja Sami Kuroselle, kuinka hän on kyllästynyt Mattun pitämään peliin. 

sami ja tis-sanel
Sami Kuronen herätti sinkkumies Sanelin aamulla keskustelemaan varatusta Matusta.

- En mä tiedä mikä helvetti sen päässä liikkuu. Mikä sen tavoite on ylipäätänsä täällä? Et sä nyt jumalauta voi mennä ensimmäisenä päivänä sanomaan Eetulle, että mä oon kiinnostunut susta. Sitten toisena päivänä tulla sanomaan mulle, että hän on kiinnostunut musta. Eilen mennä sanomaan Maccelle, että se on kiinnostunut Maccesta, Sanel selittää.

Sanel julistaa jättävänsä Matun omaan arvoonsa.

Varattua Emiliaa naurattaa Mattun touhut, kun hän vitsailee neliödraamasta Eetun, Sanelin, Maccen ja Mattun välillä. 

- En tiedä ehtiikö Mattu sanomaan kaikille, että se on ihastunut, Emilia hihittelee.

Mattu mielessä

Jenna Mäkikyrön juontamassa Iltarovio-videoblogissa analysoitiin 3. huhtikuuta, että jostain syystä Mattu on tämän kauden osallistujista se, joka jää katsojille mieleen.  Toimittaja Antero Alhonen puolestaan päivitteli, kuinka Mattu itkee jaksoissa aina eri miehen perään.

Kirjeestä voimaa

Jape myöntää jaksossa yhteistreffeillä kaikille sinkkunaisille ja muille varatuille miehille, että hän luottaa tyttöystäväänsä erittäin paljon. Mustasukkaisena itseään pitävä mies kertoo uskonsa Mattuun pysyvän vahvana, koska hän lukee uudelleen kirjettä, jonka hän sai sarjan alussa tyttöystävältään. 

- Siitä kirjeestä tuli mulle yllättävän tärkeä homma, että mä luen sen joka iltanuotion jälkeen. Välillä muutenkin iltasin saatan katsella sitä kirjettä. Siellä lukee paljon meidän yhteisestä tulevaisuudesta ja rakkaudesta. Mattu kirjotti sinne tosi hyvin, että hän ei tekisi siellä mitään, mikä millään tavalla sabotoisi meidän parisuhdettamme.  Tuota lausetta mä olen uskonut ja miettinyt, Jape selittää.

Sinkkuviettelijätär Miina pitää Japea hieman sinisilmäisenä, koska hänestä Jape kääntää katseensa pois parisuhteen epäkohdista ja Matun käytöksestä. Viettelijättären arviointi menee hieman pieleen, koska Jape paljastaa, miten tarkasti hän katsoo tyttöystävänsä tekemisiä saarella.

- Mä olen ruvennut vaan katsomaan silleen, että mitä mä teen ja mitä Mattu tekee ja vertaan meitä. Heti kun tulee se video, niin mä olen silleen: syyllinen! Mä olen itse vetänyt tämän vähän joksikin paremmuuskilpailuksi, että mun pitäisi ottaa joku rennompi vaihe päälle ja unohtaa tuommoiset, Jape pohtii.

tis-jape selittää
Jape elehtii käsillään kovasti, kun hän kertoo itse itselleen asettamasta parisuhdekilpailusta.

Skaba

Jape yllättyy kovasti iltanuotiolla, kun hän näkee tyttöystävänsä uimassa alasti viiden sinkkumiehen kanssa. 

- Siellä Mattu tuntuu vaihtavan miestä useammin kuin sinä sukkia, juontaja Sami tokaisee Japelle.

Jape ei kuitenkaan pidä sinkkumies Maccea uhkana itselleen, koska hän on oppinut ymmärtämään tyttöystävänsä luonnetta. Naku-uintia hän ei kuitenkaan pureksimatta niele. 

- Toi oli mun mielestä kyllä paskasti tehty!  Mä en ole ihan satavarma, että rikottiinko tässä nyt rajoja, Jape hämmästelee

Hänen mielestään Matun käyttäytyminen ei ole aikuisen naisen käytöstä. Jape kertoo Samille, kuinka hän on vertaillut omaa ja tyttöystävänsä käyttäytymistä keskenään viettelysten saarella. Jape vertailee siksi, koska hän haluaa tietää kumpi heidän parisuhteessaan, on tehnyt pahemmin toiselle. 

- Nyt on vähän sellainen fiilis, että mä olen ollut joka kerta se kiltimpi, Jape lataa.

Mattu myöntää myöhemmin iltanuotiovuorollaan, että he eivät ole Japen kanssa tasoissa saaren tekemisten suhteen. 

- Ei me ehkä ihan tasoissa olla. Musta tuntuu, että mä olen ehkä vähän nyt lähempänä sitä rajojen ylitystä kuin Jape, Mattu myöntää.

Mattu iltanuotiolla
Keskellä oleva Mattu vaikeroi iltanuotiolla Sami kurosen grillauksessa, kun vasemmalla oleva Mira ja oikealla oleva Emilia katsovat hämmentyneinä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »