fbq
Telkkari
17.11.2020 15:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Sokkikäänne: Mattu ja Jape ulos Temptation Island Suomesta! Sami Kurosen jäätävä kysymys musertaa Mattun - "Se särkee mut!"
Telkkari
17.11.2020 15:29
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa nähdään kauden toinen massiivinen juonenkäänne.

Varo juonipaljastusta, äläkä lue pidemmälle, jos et halua tietää enempää!


Dramaattinen käänne alkaa muotoutua, kun Mattu ei liity iltanuotion jälkeisenä aamuna muiden varattujen naisten seuraan. Mattu vetäytyi omiin oloihinsa kesken edellisen jakson iltanuotion. Video hänen kumppaninsa Japen touhuista oli Mattun mielestä liikaa, ja hän on tehnyt päätöksen lähteä saarelta kotiin.

- Olen todennut, ettei tämä ole oikea paikka selvitellä näitä asioita. Mun pää ei enää kestä, Mattu kertoo.

Hän istuu juontaja Sami Kurosen kanssa keskustelemassa tunteistaan ennen kumppaninsa kohtaamista.

Lue myös: Ohhoh, miten röyhkeää! Pettämisestä Matulle kärähtänyt Jape pussailee ja käpälöi estoitta sinkku-Violaa Temptation Island Suomessa: "Vähän pyllyä taaksepäin" - kuvat!

TIS

Pettynyt kumppaninsa käytökseen

Mattu kertoo tuntevansa itsensä loukatuksi Japen käytöksen seurauksena. 

- En huomannut Japen käytöksestä mitään sellaista todistamista, mitä me tultiin hakemaan täältä. Tavallaan minusta tuntuu, että hän on ottanut tämän reissun jonain bilelomana. Se ehkä loukkasi eniten, Mattu kertoo.

- Tuntuu, että Jape on nolannut minut, Mattu kiteyttää. 

Mattu toteaa halunneensa selkeyttä omiin tunteisiinsa viettelysten saarella.

- Minun pääni on ollut niin pyörällä, kun ollaan oltu yhdessä 24/7 sen pettämisen jälkeen. Että mitä minä itse haluan ja siksi harmittaa, että tämä lyhytkin reissu meni siihen, että stressasin enemmän siitä, mitä Jape tekee. Enkä keskittynyt mun omiin tunteisiini täällä.

Samin mielestä myös Mattu biletti ja piti hauskaa varsinkin ensimmäisissä bileissä. Mattun mielestä hänen ja Japen lähtökohdat eivät kuitenkaan olleet samat viettelysten saarella.

- Jape on jäänyt kiinni pettämisestä. Minulla ei ole semmoista todistamisen tarvetta hänelle, että osaan käyttäytyä, koska minä en ole häntä ikinä pettänyt.

Lue myös: Japelta raju pettämisväite Temptation Islandissa: yllätti Mattun tutun miehen kanssa yhteisestä sängystä - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: "Se uhriutuu tuolla!"

TIS

"Se särkee kyllä mut"

Sami esittää Mattulle vaikean kysymyksen ennen Japen kohtaamista.

- Mitä jos Jape ei tiedä, mitä hän haluaa?

- Se särkee kyllä mut. Koska silloin, kun hän aneli sitä, etten jättäisi häntä, niin hän lupasi minulle ihan kuun taivaalta. Hän oli silloin varma, että minä olen se, kenen kanssa hän haluaa olla. Niin jos hän tulee tänne ja sanoo, ettei tiedä, mitä haluaa niin... Mattu vastaa ja murtuu kyyneliin.

Lue myös: Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!"

TIS
Tilaa Seiskan uutiskirje! »