fbq
Telkkari
12.11.2020 14:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Japelta raju pettämisväite Temptation Islandissa: yllätti Mattun tutun miehen kanssa yhteisestä sängystä - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: "Se uhriutuu tuolla!"
Telkkari
12.11.2020 14:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen torstaina ilmestyvässä jaksossa istutaan jälleen kerran iltanuotion äärellä.

Japen kanssa seurusteleva Mattu istuu vasta toista kertaa nuotion äärellä, sillä he tulivat saarelle kesken kauden. Mattulle ensimmäinen iltanuotiovideo oli kuitenkin aika rankka.

Lue myös: Mattu saapuu vihdoinkin Temptation Island Suomeen - tämä könsikäs sinkku onkin hänelle jo entuudestaan tuttu: "Kivaa nähdä selvin päin!"

Hän on ollut pettynyt kumppaninsa käytökseen ja on toistuvasti saarella kertonut mielipiteensä Japen toiminnasta. Eniten Mattua on harmittanut tähän asti se, miten Jape hakeutuu jatkuvasti sinkkunaisten lähelle.

- Se edellinen video oli lähes kopio siitä videosta, minkä näin ensimmäisen kerran 7. tuotantokaudella. Olisin toivonut näkeväni paljon selkeämpää muutosta, Mattu analysoi.

Juontaja Sami Kuronen ja Mattu toteavat, etteivät asiat vaikuta muuttuneen paljon edellisen tempparikauden jälkeen.

Mattun katsellessa videota hänen tunteensa nousevat pintaan. Jape bilettää railakkaasti ja viihtyy sinkku-Violan seurassa. Mattu järkyttyy Japen antaessaan Violalle nopean pusun.

- Me tultiin tänne todistaa! Mattu sanoo pettyneenä kesken videon.

Lue myös: Ohhoh, miten röyhkeää! Pettämisestä Matulle kärähtänyt Jape pussailee ja käpälöi estoitta sinkku-Violaa Temptation Island Suomessa: "Vähän pyllyä taaksepäin" - kuvat!

TIS

Uudet pettämisväitteet Mattusta

Jape on myös kertonut sinkkunaisille, että Mattu oli kostonhimoisena pettänyt häntä ennen kuvauksiin lähtöä.

- Jape oli käynyt pettämässä, niin Mattu oli pyytänyt sinne jonkun puolitutun miehen heidän kotiin. Ja Jape oli yllättänyt heidät heidän kodistaan, heidän yhteisestä sängystä, Milma summaa videolla.

Mattu on todella yllättynyt ja järkyttynyt Milman puheista iltanuotiovideolla. 

- Tuosta ei huomaa millään tavalla, miten se on tullut tänne todistamaan yhtään mitään! Se uhriutuu tuolla ja yrittää oikeuttaa sen omaa perseilyä.

Sami kysyy, mikä Mattun mielestä voisi olla syy Japen käytökseen.

- Se kokee jotain syyllisyyttä, ja se yrittää itselleen ja muille todistaa, että minä olen ihan yhtä paska kuin hän. Se kusettaa noita muijia siellä!

Mattun mukaan Japen pettämisväitteet eivät pidä paikkansa.

- Se on totta, että silloin, kun Jape kertoi mulle käyneensä panemassa sitä muijaa, niin laitoin viestiä yhdelle puolitutulle. Että tuu tänne näin, että sä tuut tänne mun luokse panemaan. Koska ajattelin, että halusin satuttaa Japea, Mattu kertoo.

Mattu kertoo ettei mies ikinä tullut heidän asunnolleen, vaan hän odotti parkkipaikalla, kunnes Mattu pyysi häntä lähtemään.

- En tiedä, miksi Jape on vetänyt sen tarinan niin, että hän on yllättänyt meidät sängystä!

Lue myös: Mattu pettyy kumppaninsa käytökseen Temptation Island Suomen iltanuotiolla: "Meillä on rajat aika eri paikassa - Jape haluaa olla tyttöjen lähellä"

TIS

Dramaattinen iltanuotio

Samin mielestä Jape ei kuitenkaan vielä ole tehnyt mitään niin pahaa miesten saarella.

- Ei tommoista läheisyyttä pitäisi olla jätkällä jonkun muijan kanssa, kun se on just käynyt pettämässä minua ja tullut tänne todistamaan asioita, Mattu huudahtaa.

Sami kysyy, mikä asia pitää pariskunnan vielä yhdessä.

- En todellakaan tiedä. Minkä vitun takia mä katselen tota jätkää? Mä en tajua, Mattu itkee.

Lopulta Mattu päättää poistua kesken iltanuotion ottamaan happea. Tämän jälkeen hän ei enää palaa muiden varattujen naisten seuraan. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »