fbq
Telkkari
11.11.2020 16:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Jape ja Viola
Ohhoh, miten röyhkeää! Pettämisestä Matulle kärähtänyt Jape pussailee ja käpälöi estoitta sinkku-Violaa Temptation Island Suomessa: "Vähän pyllyä taaksepäin" - kuvat!
Telkkari
11.11.2020 16:59
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa Jape on railakkaalla tuulella. Miesten saarella juhlitaan bileitä polttari-teemalla.

Jape tanssii iloisesti sinkkunaisten kanssa ja laulaa kovaan ääneen.

- Aikaisemmin olin vähän silleen, että ei tänään. Mutta nyt on niin kova fiilis, on pakko katsoa kaikki kortit, että mihin tää ilta vie.

Juhlien teemana on polttarit ja miesten saarella on läjäpäin seksileluja, pornahtavia asuja sekä muita härskejä asusteita.

Lue myös: Mattu pettyy kumppaninsa käytökseen Temptation Island Suomen iltanuotiolla: "Meillä on rajat aika eri paikassa - Jape haluaa olla tyttöjen lähellä"

TIS

Härskiä toimintaa

Jape on selvästi mielissään teemasta. Hän pyytää illan aikana sinkku-Violaa nojaamaan seinään ja pyllistelemään, jotta voi läpsiä naisen takapuolta.

- Vähän pyllyä taaksepäin, Jape neuvoo ja naurahtaa käpälöidessään sinkkunaista.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Mattun ja Japen suhdetta varjostaa vakava luottamuspula - Mattu purskahtaa itkuun: "Mun koko maailma romahti"

TIS

Pusuttelua Violan kanssa

Viola onkin nainen Japen mieleen. Hän on heti ensimmäisistä bileistä alkaen viettänyt aikaa Violan kanssa myös kahdestaan.

- Hän on ihastuttava nainen. Kyllä hänet vien mielelläni treffeille ja musta tuntuu, että tullaan viettämään tänään aikaa yhdessä. Hän on niin aidon oloinen tyttö, Jape summaa.

Japen ja Violan nopea pusu tallentuu videolle. He ovat kahdestaan talon eteisessä ja heidän välillään on selkeästi kipinää.

Lue myös: Näin Temptation Island Suomen viettelijät ja varatut tienasivat - tällä parilla oli käsittämättömät tuloerot!

TIS

"En tiedä lähteekö Mattu pettämään"

Myöhemmin illalla Viola kuiskaa Japen korvaan, että haluaa päästä Japen kanssa puhumaan kahdestaan. 

Japea kuitenkin harmittaa se, miten asiat ovat menneet hänen kumppaninsa Matun kanssa ennen saarelle lähtöä.

- Meidän piti vaan mennä juttelemaan, mutta siinä vaiheessa mulla alkoi tulla se Mattu mieleen, Jape kertoo.

Miehen mielestä ongelma Matun kanssa on se, että hän on joutunut kuuntelemaan samoja asioita heidän riitojensa aikana jo pidempään.

- Mattu puhuu mulle ihan jäätävän kauheita asioita. Ja sitten joudun kuuntelemaan niitä asioita läpi riidan, että joo joo, okei. Mutta kun niitä on kuunnellut jo yli puoli vuotta, ehkä jopa vuoden, niin sana menettää tarkoituksensa, Jape analysoi.

Ennen Temptation Islandin kuvauksia kesällä Mattu oli sosiaalisessa mediassa kertonut, kuinka Jape oli jäänyt kiinni pettämisestä.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Jape kertoo varatulle Jussille murheistaan.

- En tiedä, lähteekö Mattu pettämään, mutta ei se kuitenkaan fiksua ole.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »