fbq
Telkkari
12.11.2020 17:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
temptation island
Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!"
Telkkari
12.11.2020 17:17
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen torstaina ilmestyvässä jaksossa koittaa myös Jonnan vuoro katsoa iltanuotiovideo. 

- Ahdistaa, kun tässä on niin paljon häslinkiä ja olen istunut tässä odottamassa omaa vuoroani, Jonna sanoo viitaten vierellään istuneen Mattun yllättävään poistumiseen iltanuotiolta.

Lue lisää: Japelta raju pettämisväite Temptation Islandissa: yllätti Mattun tutun miehen kanssa yhteisestä sängystä - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: "Se uhriutuu tuolla!"

Jonna katsoo videon. Jussi ja Inkku viihtyvät tuttuun tapaan yhdessä, ja he pussailevat avoimesti illan aikana. Jussi puhuu myös ihastumisen tunteista Inkkua kohtaan. 

TIS

Jussi on ihastunut mies

Jonna vaikuttaa ärsyyntyneeltä videon katsomisen jälkeen.

- Mitä videolta jäi mieleen? juontaja Sami Kuronen kysyy.

- Mua vaan oksettaa Jussin käytös. Se on oikeasti ihan vitun oksettava!

Lue myös: Varattu TIS-Jonna yllättää karulla tilityksellä petikumppanistaan Tinosta: yltyvät silti taas äänekkääseen seksisessioon - katso kuvat!

Jonnaa ärsyttää se, miten Jussi puhuu ihastumisen tunteista Inkkua kohtaan.

- Mitä vittua, se muija ei ole missään vaiheessa sanonut olevansa ihastunut suhun! Eikö toi idiootti tajua mitään tuolla? Se vain kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi vittu! Jonna huudahtaa.

- Ei todellakaan halua! Olen niin varma, että siltä vedetään matto niin lujaa jalkojen alta, ja hän tulee niin rissana pettymään, Jonna jatkaa.

Lue myös: "Nämä mällit on v**tu pitkin mun reisiä!" Varattu Jonna ja Tino intoutuvat vauhdikkaaseen seksisessioon Temptation Island Suomessa - kuvat!

TIS

"Vittu mikä m**kku!"

- Näetkö, että Jussi olisi sokea omalle toiminnalleen? Sami kysyy.

Jonnan mielestä Jussi kokee olevansa parempi kuin Jonna. 

- Musta tuntuu, että se yrittää vaan olla sillai, ettei hän ole tehnyt yhtä pahasti, koska hän ei ole harrastanut seksiä tai mitään muutakaan. Kun hän on vaan ihastunut ja lääppii siellä, niin se ei ole pahaa sen mielestä, Jonna täräyttää. 

Jonnan mielestä ainoa asi, mikä Jussin pettämiskäytöksestä puuttuu, on seksin harrastaminen. 

- Vittu mikä mulkku! Anteeksi, Jonna sanoo lopuksi.

Lue myös: Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »