fbq
Telkkari
16.10.2020 11:22
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja YouTube
Odotus elokuva
Seksiä ja alastomuutta! Aku Louhimiehen uusi Odotus-elokuva täynnä eroottisia kohtauksia ja paljasta pintaa - katso paljon puhuva minitraileri!
Telkkari
16.10.2020 11:22
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja YouTube

Aku Louhimiehen uusi elokuva Odotus julkaistaan valkokankaalla ensi vuoden puolella. Nyt leffasta on kuitenkin julkaistu esimakua antava traileri.

Rohkeassä pätkässä pääosaa näyttelevät Inka Kallén, 39, ja Aku Hirviniemi, 36. Myös Andrei Alén ja Adeliina Arajuuri nähdään "intiimiksi ihmissuhdedraamaksi" kuvaillussa teoksessa.

Lue myös: Aku Louhimies palaa tositoimiin - ensimmäinen elokuva Tuntemattoman Sotilaan ja MeToo-kohun jälkeen!

Elokuva kuvattiin kesän lopulla Turun saaristossa ja käsikirjoittajana toimi Aku Louhimiehen lisäksi myös pääroolissa oleva Inka Kallén. 

Odotus elokuva
Aku Louhimies (kesk.) ohjaa Odotus-elokuvan. Käsikirjoittajana leffassa toimi Louhimiehen kanssa pääosanäyttelijä Inka Kallén (oik.) Kuvassa myös Andrei Alén.

Odotus on Akun ensimmäinen pitkä elokuva katsojaennätyksiä rikkoneen Tuntemattoman sotilaan jälkeen. Lisäksi se on ensimmäinen Akun leffa kaksi vuotta sitten myrskynneen Me Too -kohun jälkeen.

Lue myös: Jättiyllätys MTV3:n keskusteluohjelmassa - Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari: Kihlat! "Kosin Kinder-munasormuksella!"

Alla oleva elokuvan teaser-pätkä osoittaa, että tuleva Odotus-elokuva sisältää mitä ilmeisimmin erittäin paljon paljasta pintaa ja seksikohtauksia. Elokuvan pääosien näyttelijät nähdään minitrailerissa alasti useaan kertaan ja myös paljas rinta vilahtaa.

 

 

 

Lue myös: Matleena Kuusiniemi avoimena Aku Louhimies -kohusta: ”Emme ole missään tekemisissä!”

Odotus tulee elokuvateattereihin alkuvuodesta 2021. C More -suoratoistopalvelussa Odotus julkaistaan ensimmäisenä elokuvateatterilevityksensä jälkeen loppuvuodesta 2021.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »