Uutiset

Matleena Kuusiniemi avoimena Aku Louhimies -kohusta: ”Emme ole missään tekemisissä!”

16.08.2019 16:08

Elisa Viihteen uudessa sarjassa Maanantai nähtävä Matleena Kuusniemi, 45, oli keväällä 2018 kovassa paikassa julkisuudessa.

Kun Me too -kampanja nosti keskustelun kulttuurialan vallankäytöstä, oli Matleena yksi näyttelijöistä, jotka syyttivät ohjaaja Aku Louhimiestä epäasiallisesta toiminnasta.

Näyttelijä arvioi salaperäisesti Louhimies-kohun vaikutuksia nykyiseen työtilanteeseensa. 

– Vaikea sanoa, kun tämä ala on muutenkin sellaista ylä- ja alamäkeä. En voi sanoa, että työt olisivat ainakaan hirveästi lisääntyneet. Ei ole sellaista, että minua koko ajan haluttaisiin kaikkialle, Matleena kertoo Seiskalle.

Lue myös: IS: Ylen toimittajaa epäillään Aku Louhimiehen törkeästä kunnianloukkauksesta- elokuvaohjaaja hankki kirjallisia lausuntoja useilta henkilöiltä!

Henkilökohtaisiin kemioihin kohutapaus kuitenkin vaikutti.

– En ole Aku Louhimiehen kanssa missään tekemisissä, Matleena tunnustaa.

Lue myös: Matleena Kuusniemi kohtasi Aku Louhimiehen suorassa lähetyksessä - avautui Levottomat-elokuvan seksivihjailuista: On selkeää, etten ole pornonäyttelijä!

 

Matleenan läpimurto oli elokuvassa Levottomat.
Matleenan läpimurto oli Aku Louhimiehen elokuvassa Levottomat.

Mökkiremonttia ja reissailua

Maanantai-sarjan kutsuvierastilaisuudessa Matleena iloitsi saaneensa viettää tänä kesänä perheineen vihdoin kunnon lomaa.

– On mökkeilty, tehty mökkiremonttia ja reissattu Euroopassa. 

Lue myös: Yle: Aku Louhimies kiihottui, kun päänäyttelijälle laitettiin ase suuhun: "En voi kieltää näyttelijän muistikuvaa"

Matleena tykkää myös matkustella juuri kesällä, kun lapsilla on pitkä kesäloma.

– On kiva päästä muuallekin kuin mökille. Ja lapset ovat jo niin isoja, että viihtyvät toistensa seurassa. Saadaan me vanhemmatkin vähän omaa aikaa.

Uutuuskomediassa maanantaipäivän ongelmiin törmäävä Matleena on päässyt lomailemaan rauhassa. – Kiva päästä välillä muuallekin kuin mökille.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!