fbq
Uutiset
23.07.2020 22:31
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto
Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari
Jättiyllätys MTV3:n keskusteluohjelmassa - Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari: Kihlat! "Kosin Kinder-munasormuksella!"
Uutiset
23.07.2020 22:31
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto

Näyttelijä Aku Hirviniemi ja juontaja Sonja Kailassaari ovat menneet kihloihin. Yllättävä ilouutinen paljastui MTV3:lla torstaina esitetyssä Kesäterassi-ohjelmassa. 

Ohjelman juontaja Tuija Pehkonen havaitsi heti haastattelun aluksi, että Akun vasemmassa nimettömässä kimaltelee sormus, ja Tuija intoutui heti onnittelemaan Aku kihlausuutisesta.

- Kyllä. Kiitos paljon. Kiitos kiitos, kiitos, Aku vastasi hieman vaivaantuneena naureskellen.

Lue myös: Aku Hirviniemi ja Sonja-rakas pussailivat sirkuksessa – kuvat!

"Aikuisempi olo"

Kesäterassin toinen juontaja Lorenz Backman kysyi heti perään Akulta, tuntuuko elämä sormus sormessa erilaiselta.

- Kyllä se jollain tavalla tuntuu. Mulla on vähän niinkuin aikuisempi olo jollain tavalla. Ehkä sitä on myös kasvanut ihmisenä, kun on sillä tavalla... En mä tiedä, mä en ole... Siis joo, kyllä se vähän tuntuu erilaiselta. Vaikea määrittää, Aku sai sanotuksi.

Lue myös: Tämä lienee kaikkien aikojen seksikkäin kuva Aku Hirviniemestä - katso!

Aku kertoi samalla myös, ettei kihlautuminen ole tapahtunut aivan juuri äsken, vaan siitä on ehtinyt vierähtää jo kohta puoli vuotta.

- Tästähän on jo aikaa siis. Me mentiin kihloihin 2. helmikuuta. Eli se oli klassinen 02.02.2020. Kun näin, että se päivämäärä tuli, niin mulla tuli kiire ja sitten Kinder-munasormuksella pistin sen aamukahvin sekaan ja jouduin elvyttämään, Aku vitsaili.

Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari ovat seurustelleet jo parisen vuotta. Suhde tuli julkiseksi vuoden 2018 alussa, kun Seiska uutisoi asiasta.

Lue lisää: Eronneella Aku Hirviniemellä uusi rakas: Kuuma suhde tv-kaunottareen!

Lue lisää: Aku Hirviniemi ei peittele ihastustaan tv-kaunotar Sonja Kailassaareen: julkaisi lemmentäyteisen yhteiskuvan – katso!

Lähde: MTV

Tilaa Seiskan uutiskirje! »