fbq
Telkkari
25.01.2022 21:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen, HBO MAX
Sinkkuelämää
Ovatko Tyttökullat ja Sinkkuelämää-naiset oikeasti samanikäisiä? – Todellisuudessa eivät
Telkkari
25.01.2022 21:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Nelonen, HBO MAX

Monet Sinkkuelämää-sarjan fanit hämmästyivät, kun People-lehti selvitti, että And Just Like That… -jatkosarjassa päähahmot ovat suunnilleen samanikäisiä kuin kasarisarja Tyttökultien hahmot ensimmäisen kautensa aikana. Molemmissa sarjoissa naiset on käsikirjoitettu vähän yli viisikymppisiksi. 

Lue myös: Sinkkuelämää-jatkosarjalla shokkialoitus

Sosiaalisessa mediassa on käyty kiivasta keskustelua asiasta, sillä kasaritähtien ulkoinen habitus on tyystin erilainen kuin Sinkkuelämää-tähdillä. Twitter-kansa totesikin, että ikään liittyvät käsitykset ovat 30 vuodessa muuttuneet aivan valtavasti. 
– Tyttökullat ovat sitä sukupolvea, jossa 40-vuotiaat naiset ovat vanhoja. Nykyään naiset saavat ikääntyä haluamallaan tavalla, fani totesi. 

Lue myös: Näin julmasti televisiokriitikko kommentoi Sinkkuelämää-jatkosarjaa

Sarjojen näyttelijät eivät tosiasiassa kuitenkaan ole olleet lainkaan samanikäisiä viisikymppisiä näytellessään. And Just Like That… -sarjan päähahmoa Carrie Bradshaw’ta näyttelevä Sarah Jessica Parker ja Charlottea näyttelevä Kristin Davis ovat 56-vuotiaita ja Mirandaa näyttelevä Cynthia Nixon 55-vuotias.
Tyttökultien alkaessa vuonna 1985 Betty White ja Beatrice Arthur olivat puolestaan 63-vuotiaita. 80-vuotiasta äitiä Sophiaa näytellyt Estelle Getty oli 62-vuotias. Ainoastaan Rue McClanahan oli hieman nuorempi, 51-vuotias. 

Lue myös: Lähes 100-vuotiaana menehtyneen Hollywood-legenda Betty Whiten kuolinsyy selvisi

And Just Like That… katsottavissa HBO Maxilla. 
Tyttökullat Disney+-palvelussa. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »