fbq
Ulkomaat
03.01.2022 11:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press
Betty White
Lähes 100-vuotiaana menehtyneen Hollywood-legenda Betty Whiten kuolinsyy selvisi
Ulkomaat
03.01.2022 11:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press

Yhdysvaltalainen näyttelijälegenda Betty White, 99, kuoli uudenvuodenaattona (31.1.). 

Betty olisi täyttänyt 100 vuotta 17. päivä tammikuuta. Näyttelijätähden manageri Jeff Witjas vahvisti suru-uutisen jenkkimedioille.

Nyt Bettyn kuolinsyy on selvillä. People-lehden mukaan Los Angelesin poliisi on vahvistanut, että Betty kuoli luonnollisesti kotonaan. Poliisin mukaan asiassa ei epäillä rikosta.

Betty tunnettiin useista hittisarjoista, kuten Mary Tyler Moore ja Hot in Cleveland. Emmy-palkitun Bettyn tunnetuin rooli on naiivi Rose Nylund kasarisarjassa Tyttökullat.

Lue myös: Tiesitkö? Rakastettu Tyttökullat syntyi riitojen keskellä: "Hän ei pitänyt minusta"

Näyttelijätähti oli televisiohistorian ensimmäisiä naiskasvoja. Hänen tv-uransa starttasi jo 1940-luvulla. Oman tv-sarjansa hän sai vuonna 1952.

Betty teki pitkän uran elokuvissa ja televisiossa. Vapaa-ajallaan hän teki vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi muun muassa Kalifornian eläintarhoissa. 

Betty white tähti Hollywood Walk of Famelle
Betty sai tähden Hollywood Walk of Famelle vuonna 1988. Fanit ovat muistelleet edesmennyttä näyttelijää viime päivien aikana.

Kolme avioliittoa

Betty oli naimisissa kolmesti. Kaksi nuorena solmittua liittoa jäivät lyhyiksi.

Näyttejlijälegendan kolmas puoliso, näyttelijä Allen Luddenin sairastui 1970-luvun lopulla syöpään. Pariskunta uskoi miehen selviävän, mutta kohtalo päätti toisin. Hollywoodin unelmaliitto päättyi kesällä 1981 Allenin kuolemaan.

Betty tapasi Allenin vieraillessaan vuonna 1961 tv-visailussa Password, jota mies juonsi. Betty ei tuolloin tiennyt, että Allenin vaimo ja kolmen alaikäisen lapsen äiti oli samalla viikolla menehtynyt syöpään.

betty white ja Allen Ludden
Betty ja Allen.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »