fbq
Telkkari
27.08.2019 19:34
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen
Petri Nygård
Oho, Petri Nygård antoi pakit Vain elämää -ohjelmalle – nyt mielipide on muuttunut: ”Ilman aurinkolaseja en esiinny kameran edessä!”
Telkkari
27.08.2019 19:34
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen

Supersuosittua räppäriä Petri Nygårdia, 44, pyydettiin aikoinaan mukaan supersuosittuun Vain elämää -sarjaan, mutta hän ei kokenut sitä tuolloin mieleiseksi.

Pyhimyksen osallistuminen ohjelmaan muutti näkemykseni! Hän ei osaa laulaa, joten luultavasti minäkin pärjäisin ohjelmassa.

Lue lisää: Huh, mikä muodonmuutos: räppäri Petri Nygård on laihtunut hurjasti – katso kuvat! ”Olen ruvennut liikkumaan enemmän”

Petrin imagoon kuuluvat aurinkolasit tuskin olisivat este osallistumiselle. 

– Kai siellä voi esiintyä lasitkin päässä. En olisi kuitenkaan valmis esiintymään kameran edessä ilman aurinkolaseja. Riisun lasini vasta, kun minusta tehdään elokuva.

Lue lisää: Petri Nygårdilta tiukka vastaus suhdehuhuihin kuvankauniista rakkaasta: ”Joudun päivittämään suhdetilannettani koko ajan!”

Vain elämää ei ole suinkaan ainoa formaatti, josta Petri on uransa aikana kieltäytynyt. 

– Selviytyjiin en lähtenyt mukaan. Kysyin Lola Odusogalta aikoinaan, mitä teen, kun minua pyydetään joka ohjelmaan, mutta en halunnut siihen aikaan osallistua juuri mihinkään. Lola totesi tuolloin, että ohjelmia tulee koko ajan. En ole jälkeenpäin katunut päätöksiäni, mutta haluaisin tehdä jatkossa enemmän televisiota.

Lue lisää: ”Alkoholistit ovat surkeita ihmisiä!” Räppäri Petri Nygård laukoo suorat sanat – jätti humalassa esiintymisen!

Lue lisää: Petri Nygårdin ja Erika Vikmanin yllättävä kimppa: ”Välillämme on selvä yhteys!”