fbq
Uutiset
23.08.2019 18:03
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen
Petri Nygård
”Alkoholistit ovat surkeita ihmisiä!” Räppäri Petri Nygård laukoo suorat sanat – jätti humalassa esiintymisen!
Uutiset
23.08.2019 18:03
Teksti | Kuvat: Petri Voutilainen

Rääväsuinen räppäri Petri Nygård, 44, on nähnyt läheltä, miten alkoholi tuhoaa ihmisiä.

– Äitini ja monet sukulaiseni ovat kuolleet alkoholiin! Se on todella ikävä tapa kuolla. Alkoholistit ovat valitettavan surkeita ja itsekkäitä ihmisiä, jotka kieltäytyvät avusta. En halua olla samanlainen, Petri kertoo.

Lue lisää: Rääväsuuräppäri Petri Nygårdin hulvaton juhannusmuisto: Poliisi kutsuttiin paikalle!

"Olen juonut todella paljon"

Selvä päivä -kappaleessa Petri räppää jallusta, kossusta ja kaljasta, jotka löytyvät usein myös keikkapaikkojen takahuoneesta.

– Kossu ei kuitenkaan uppoa enää samalla tavalla kuin ennen, joten olemme pyytäneet sen tilalle kaksi jallupulloa. Jos on viisikin keikkaa viikossa, ei voi olla joka yö bileitä tai muuten keikat kärsivät. Juhlin nykyisin fiiliksen mukaan. Ensin kuitenkin työt, ja vasta sitten huvi, Petri naurahtaa.

Räväkkä maine varjostaa Petrin tekemisiä.  – Kaikki keikkajärjestäjät eivät ole suostuneet tuomaan kaikkia takahuonetarjoiluja, koska pelkäävät, että olen liian sekaisin keikalla. Olen kuitenkin ammattilainen, enkä halua sekoilla lavalla, Petri kertoo.
Räväkkä maine varjostaa Petrin tekemisiä. – Kaikki keikkajärjestäjät eivät ole suostuneet tuomaan kaikkia takahuonetarjoiluja, koska pelkäävät, että olen liian sekaisin keikalla. Olen kuitenkin ammattilainen, enkä halua sekoilla lavalla, Petri kertoo.

Oli ajanjakso, jolloin Petri nousi yleisön eteen humaltuneena. 

– Olen juonut todella paljon. Aikoinaan join ennen jokaista keikkaa, kunnes päätin, että haluan vetää keikat selvin päin. Halusin todistaa itselleni, että pystyn siihen. Samalla tavalla todistin aikoinaan, että pystyn olemaan kasvissyöjä. Söin kolme kuukautta pelkkää kasvisruokaa.

Lue myös: Oho! Rääväsuuräppäri Petri Nygård erosi thai-vaimostaan – löysi heti uuden rakkaan: yhteiskuvia somessa!

Lue Petrin laaja henkilöhaastattelu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »