fbq
Uutiset
26.08.2019 07:43
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Petri Voutilainen & Seiskan arkisto
Petri Nygård
Huh, mikä muodonmuutos: räppäri Petri Nygård on laihtunut hurjasti – katso kuvat! ”Olen ruvennut liikkumaan enemmän”
Uutiset
26.08.2019 07:43
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Petri Voutilainen & Seiskan arkisto

Suosikkiräppäri Petri Nygård on selvästi hoikistunut muutamassa vuodessa. Vertailu esimerkiksi kahdeksan vuoden takaisen ja tämänhetkisen Petrin välillä on pysäyttävä.

Seiskan haastattelussa Petri myöntää laihtuneensa, muttei koe tehneensä elämäntaparemonttia. 

Lue lisää: Petri Nygårdin ja Erika Vikmanin yllättävä kimppa: ”Välillämme on selvä yhteys!”

Petri Nygård kuvattuna vuonna 2011.
Petri Nygård kuvattuna vuonna 2011.

– Olen ruvennut liikkumaan enemmän ja katsonut vähän tarkemmin mitä syön. Harrastan thainyrkkeilyä. En ikinä ajatellut, että menisin treeneihin, mutta kaveri sai houkuteltua minut mukaan.

Menneisyydessä Petri on harrastanut jääkiekkoa ja jalkapalloa.

– Olen kankea, joten tekee hyvää nostella jalkoja! Olen huomannut, että paino on pudonnut urheiluinnostuksen myötä! Laihduttaminen ei ole ollut minulle kuitenkaan päätavoite.

Lue lisää: Petri Nygårdilta tiukka vastaus suhdehuhuihin kuvankauniista rakkaasta: ”Joudun päivittämään suhdetilannettani koko ajan!”

Petri Nygård
Petri kuvattuna tänä kesänä. 

Keikat selvin päin

Petri on muuttanut myös juomistapojaan. Oli ajanjakso, jolloin Petri nousi yleisön eteen humaltuneena, mutta sitä ei enää tapahdu.

– Olen juonut todella paljon. Aikoinaan join ennen jokaista keikkaa, kunnes päätin, että haluan vetää keikat selvin päin. Halusin todistaa itselleni, että pystyn siihen. Samalla tavalla todistin aikoinaan, että pystyn olemaan kasvissyöjä. Söin kolme kuukautta pelkkää kasvisruokaa.

Lue lisää: ”Alkoholistit ovat surkeita ihmisiä!” Räppäri Petri Nygård laukoo suorat sanat – jätti humalassa esiintymisen!

Petri Nygård

Alkoholia on silti usein tarjolla keikkapaikkojen takahuoneessa.

– Kossu ei kuitenkaan uppoa enää samalla tavalla kuin ennen, joten olemme pyytäneet sen tilalle kaksi jallupulloa. Jos on viisikin keikkaa viikossa, ei voi olla joka yö bileitä tai muuten keikat kärsivät. Juhlin nykyisin fiiliksen mukaan. Ensin kuitenkin työt, ja vasta sitten huvi, Petri naurahtaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »