Temptation Island Suomi: Mattun ja Japen suhdetta varjostaa vakava luottamuspula - Mattu purskahtaa itkuun: "Mun koko maailma romahti"

Telkkari | 04.11.2020 15:31

Temptation Island Suomen 8. kauden yhdesätoista jaksossa keskiviikkona Mattu ja Jape saapuvat viettelysten saarelle. Pari on katsojille tuttu ohjelman edelliseltä kaudelta, jolloin he olivat ainoa pari, joka poistui saarelta kotiin yhdessä.

Japen ja Mattun suhde on tämän jälkeen kokenut kovia, kun paljastui, että Jape oli pettänyt Mattua alkukesästä. Nyt he tekevät paluun kohuttuun ohjelmaan selvittääkseen, voiko luottamusta korjata.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

TIS
Viime kaudelta tuttu pari palaa viettelysten saarelle.

Luottamuspula

Ensivaikutelma parista on positiivinen, mutta Mattu murtuu kyyneliin jo jakson alussa. 

- Viime reissun jälkeen meillä on mennyt tosi hyvin, Jape sanoo iloisena ja kertoo parin muuttaneen saman katon alle. 

Pari kokee olevansa kriisitilanteessa luottamuspulan takia.

- Kävin pettämässä Mattua, ja kerroin siitä Mattulle itse, Jape toteaa.

- Mun koko maailma romahti siinä kohtaa, Mattu kertoo ja purskahtaa itkuun. 

Lue myös: BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"

TIS
Mattu haluaa selvittää ajatuksiaan saarella.

Syyt pettämiseen vielä epäselvät

Japen mielestä he ovat molemmat tällä hetkellä hukassa, eikä hän itsekään tässä vaiheessa tiedä, miksi hän sortui pettämään kumppaniaan. Hän haluaa kuitenkin tässä vaiheessa jatkaa Mattun kanssa ja ansaita hänen täyden luottamuksensa takaisin.

- Olen yrittänyt löytää syitä teoilleni. Mutta en ole vielä saanut muodostettua sellaista hyvää kokonaiskuvaa siitä, miksi kävi näin. 

Mattu kertoo ristiriitaisista tunteistaan. 

- Ei olla hirveästi oltu erillään, että ehkä täällä oleminen selventää ajatuksiamme. Toivottavasti pää selkenee täällä ja selviää, pystyykö täällä selviämään kokonaisena tällaisesta, Mattu sanoo.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!