fbq
Telkkari
05.11.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media
TIS-Mattu
Mattu pettyy kumppaninsa käytökseen Temptation Island Suomen iltanuotiolla: "Meillä on rajat aika eri paikassa - Jape haluaa olla tyttöjen lähellä"
Telkkari
05.11.2020 19:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa Mattu istuu ensimmäistä kertaa iltanuotion äärelle. Mattun ja Japen suhde on tällä hetkellä erittäin epävakaalla pohjalla, sillä Jape on pettänyt Mattua vain muutamia viikkoja ennen viettelysten saarelle lähtöä.

Juontaja Sami Kuronen kyselee Mattulta, mikä hänen mielestään on voinut olla syy Japen pettämiseen ja siihen, että suhde on ajautunut näin pahaan kriisiin. 

Lue myös: Aarne tekee täyskäännöksen Temptation Island Suomessa - vitsailee ronskisti kumppanistaan Amaliasta ja hakee yöseuraa sinkkunaisilta!

- Koen, että ollaan jo vähän aikaa kohdeltu toisiamme huonommin ja ollaan puhuttu tosi rumasti toisillemme, Mattu pohtii.

Mattun mielestä he eivät myöskään ole arvostaneet toisiaan tarpeeksi.

- Siihen vielä yhdistettynä toi pikku haippi on saattanut nousta Japella päähän. Ja sitten, kun ehkä ei ole tottunut tollaiseen huomioon naisilta plus viina, niin sitten se lähti ehkä vähän liian pitkälle.

Mattu toteaa lopuksi, ettei hän ole vielä antanut miehelleen anteeksi. Hän myös myöntää jännittävänsä ensimmäistä videota.

Lue myös: Mattu saapuu vihdoinkin Temptation Island Suomeen - tämä könsikäs sinkku onkin hänelle jo entuudestaan tuttu: "Kivaa nähdä selvin päin!"

TIS

Mustasukkaisuus vaivaa

Videon katsomisen jälkeen Mattu kertoo tunteistaan. 

- Koen tosi vahvaa mustasukkaisuutta ihan vain siitä, että se tuolla tavalla juttelee jonkun kanssa. Ymmärrän, ettei Jape ole siinä tehnyt mitään väärin, mutta kyllä mun sisällä kuohuu tosi paljon. 

Japen flirttailu ei tunnu Mattun mielestä hyvältä. 

- Onko toi sellaista käytöstä mitä odotit suht hiljattain kiinni jääneeltä mieheltä? Sami kysyy.

- En, en odottanut, Mattu vastaa.

Lue myös: Näin Temptation Island Suomen viettelijät ja varatut tienasivat - tällä parilla oli käsittämättömät tuloerot!

Sami kyselee mikä videosta jäi eniten mietityttämään.

- Se flirttailu ja että Jape pyörii siellä sinkkunaisten kanssa. Ja että hän ottaa kuvia naisten perseistä tai jotain sellaista, Mattu naurahtaa.

- Luulisi, että hän olisi paljon varovaisempi nyt. 

Mattun mukaan Jape ei halunnut asettaa heille rajoja ennen saarelle lähtöä.

- Keskusteltiin kuitenkin siitä mikä on toiselle ok ja mikä ei. Ja huomasin, että meillä on ne rajat aika eri paikassa.

- Jape haluaa paljon vapaammin olla ja haluaisi olla paljon lähempänä tyttöjä. 

Mattu kertoo myös, että hän kokee tällä kertaa olevansa se huolestuneempi osapuoli viettelysten saarella.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Mattun ja Japen suhdetta varjostaa vakava luottamuspula - Mattu purskahtaa itkuun: "Mun koko maailma romahti"

TIS
Tilaa Seiskan uutiskirje! »