Telkkari

Niko Saarinen on nähty kolme kertaa Big Brotherissa: heitti viinilasin ja sai raivarit kohteliaisuudesta - muistatko kohut?

31.08.2019 10:55

Ei Big Brother Suomea ilman Niko Saarista. Tosi-tv-tähti on nähty kilpailussa peräti kolme kertaa, mutta kertaakaan mies ei ole poistunut talosta tuhansia euroja rikkaampana. 

Niko on nähty kilpailussa vuosina 2008, 2010 sekä 2013. Räiskyvä persoona teki katsojiin lähtemättömän vaikutuksen jokaisena vuonna. 

Tänä vuonna Nikolla on jälleen Big Brotheriin liittyen, sillä hän toimii Seiskan BB-Valvomo-videoblogin juontajana.

Lue myös: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Ensimmäisellä kerralla Niko vietti BB:ssä 47 päivää, minkä jälkeen hänet poistettiin talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Niko heitti tuolloin kanssakilpailijaa viinilasilla. 

Samalla kerralla Niko sai itkupotkuraivat, jotka ovat piirtyneet jokaisen BB-fanin mieleen.

Kyseessä oli Nikon syntymäpäivä, kun Terhi sattui kertomaan sankarille, että tälle sopii pinkki paita. Kaksikko oli ottanut yhteen jo aikaisemmin päivän aikana, mutta Nikon kuppi meni lopullisesti nurin vasta Terhin paita-kommentista. 

Lue myös: Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009 - Minnan ja Esan seksi päätyi sensuroimattomana 24/7-palveluun: yhdelle potkut!

niko saarinen

Toisella kerralla Niko muistetaan BB.n sala-asukkaana. 

Lue lisää: Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn rajun tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!

niko saarinen

Kolmas kerta toden sanoo -sanonta ei pitänyt paikkaansa ainakaan Nikon kohdalla, sillä kovasta yrityksestä huolimatta Julkkis-BB:n voiton vuonna 2013 vei taikurinakin tunnettu Jori A. Koppnoen. 

Lue myös: Oho, Niko Saarinen vetäytyi julkisuudesta: ”Minun oli hankittava elämälle uusi suunta – tienaan silti hyvin!"

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Eva-Liisa Orupõld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!