Telkkari

Huh, muistatko nämä Big Brotherin pikavisiitit? Tiu Kiuru karkasi ja Tiina olikin jo raskaana!

30.08.2019 15:05

Big Brother Suomi -ohjelmassa on vuosien varrella ehditty näkemään dramaattisia häätöjä sekä astetta erikoisempia poistumisia sekä niiden syitä.

Uusi tuotantokausi alkaa tulevana sunnuntaina 1. syyskuuta. 

Lue myös: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Kuvaajien käytävästä ulos

Vuonna 2011 Tia Kiurun päähän laskettiin karkauskuningattaren kruunu. Hän viihtyi BB-talossa vain kaksi päivää ennen kuin löysi tiensä ulkomaailmaan. 

Lue lisää: Big Brotherissa tapahtui karmiva moka vuonna 2009: Minnan ja Esan seksisessio päätyi sensuroimattomana suoraan lähetykseen - yksi sai potkut!

bb

Tia murtautui BB-talon pesästä kuvaajien käytävään ja pääsi lopulta sitä kautta ulos. Nainen toisin sanoen karkasi tuotannolta ja jo samana iltana hän pääsi nukkumaan omaan sänkyynsä. 

Lisää Big Brotherista: Muistatko tämän kohtauksen Big Brotherista? Niko Nousiainen etsii kultahippuja juhlakunnossa - pystytkö katsomaan nauramatta?

bb

2007 Big Brotherissa nähtiin ensimmäinen julkkisasukas. Kyseessä oli Martina Aitolehti, joka poistui talosta viikon jälkeen. Martina lopetti kilpailun henkilökohtaisista syistä, jotka paljastuivat perheen sisäisiksi suru-uutisiksi.

Reilu viikko lähdön jälkeen Martina kertoi julkisuuteen, että hän oli kärsinyt talossa kovasta koti-ikävästä ja sen lisäksi hänen isoisänsä oli menehtynyt. 

Lue lisää: Martina Aitolehti -tietovisa! Tiedätkö kaiken koko kansan kohukaunottaresta? Testaa!

big nrother

Samana vuonna Tiina poistui talosta vain vajaa kaksi viikkoa kilpailun alkamisen jälkeen. Syynä oli positiivinen raskaustesti, jonka vuoksi odottava äiti päätti jättää kilpailun kesken. 

Lue lisää: Nähdäänkö Big Brotherissa jälleen draamaa? Muistatko Anu Saagimin ja Andy McCoyn rajun tappelun - 24/7-palvelukin suljettiin!

Teksti:Mariama bah
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!